To je to što me zanima!

Jadranka Đokić ostarila i postala muško zbog banke

Glumica je zbog reklame koju je snimala za jednu banku postala starica, mladi muškarac, poslovna žena i studentica. Spot je režirao Dalibor Matanić
Vidi originalni članak

Dosad se nikad nije pojavljivala u reklamama, ali pristala je snimiti spot za jednu banku jer joj je zadatak bio glumački zanimljiv. Jadranku Đokić (29) zbog spota pretvorili su u umirovljenicu, mladog muškarca, poslovnu ženu i studenticu.
- Jadranka je iz šminke svaki put izlazila kao posve nova, zaokružena osobnost te je oduševljavala cijelu ekipu svojim komičarskim smislom, ali i sposobnošću transformacije i uživljavanja u karakter - kazao je autor scenarija za spotove Teo Tarabarić. Spot su režirali Dalibor Matanić i Andrej Korovljev, a za fotografije je bio zadužen Domagoj Kunić.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • karter 12.02.2010.

    I još nešto, inelli. Zašto se nitko ne žali da im fali pameti, duhovitosti, šarma, ali, opet, svi imaju manjak samopouzdanja zbog fizičkog izgleda?

  • karter 12.02.2010.

    Ineli, nisam ti ja površan. Pamet, šarm, duhovitost ne možeš preko noći promijeniti , ali nos da!

  • innelli 11.02.2010.

    Karter, osvrni se malo oko sebe. I??? Šta ti se čini? Da su samo cure s pravilnim nosom u vezi? Nos je nos, osoba je osoba. A nikakva operacija ne može ti korigirati pamet, šarm, duhovitost, osobnost. Poznajem i muškarce i žene ružnog nosa a sretnog života. I obrnuto. Važno je naći srodnu dušu. Nije žalosno imati kriv nos, žalosno je biti površan poput tebe. I da znaš ... nos mi je pravilan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare