To je to što me zanima!

Jagoda je prodavala šminku na ulici, a Doris pisala igrokaze

GLUMCI PRIJE SERIJE Jagoda Kumrić s majkom i dalje vodi trgovinu, Ivan Herceg je konobario, Petra Kapor popisivala stanovništvo, a Doris Pinčić pisala je igrokaze
Vidi originalni članak

Na sajmu starih brodova u Francuskoj 2008. radila sam na infopultu. Ondje sam bila desetak dana. Posjetitelje sam informirala o svemu što ih je zanimalo o Hrvatskoj, kaže Jagoda Kumrić (19). Ova Splićanka, koja u seriji “Larin izbor” glumi Nikol Zlatar, za džeparac je zarađivala i radeći u suvenirnici u Igranama kraj Makarske. Okušala se i kao televizijska voditeljica dječjega kviza. Snimala je vikendom na splitskoj televiziji. Komunikativna glumica prošle godine počela je prodavati i kozmetiku zaustavljajući ljude na ulici. Kad su se vlasnici tvrtke vratili u Izrael, Jagoda je s majkom preuzela trgovinu kako ne bi propala. I danas ondje radi dok nije na setu.

Glumičina televizijska suparnica u izboru za Miss Splita, Petra Kapor (22), proljetos je u rodnom Splitu radila na popisu stanovništva. Bila je i konobarica u kafiću te prezenterica kozmetičkih proizvoda, kao Jagoda. Ponosna je, kaže, što se osamostalila već u srednjoj školi i počela sama zarađivati.

Glavna junakinja serije Doris Pinčić (23) završila je Umjetničku akademiju u Osijeku. Dok je studirala, bila je radijska voditeljica. Pisala je edukativne igrokaze. Zadranka obožava djecu, pa je bila i animatorica te organizatorica dječjih manifestacija.

Njen televizijski suprug Ivan Herceg (30) poslije mature zaposlio se kao barmen. U ujakovu meksičkom restoranu u Njemačkoj radio je dvije godine i naučio raditi koktele. Zagrepčanin, koji u seriji glumi Jakova Zlatara, upisao je Ekonomski fakultet. Prevagnula je ljubav prema glumi, pa se prebacio na Akademiju dramske umjetnosti.

Nije očekivala da će dobiti ulogu u seriji

Na audiciju sam otišla bez prevelikih očekivanja, rekla je Jagoda. Ondje se sprijateljila s Petrom Kapor, koju je prije poznavala iz viđenja. Nije ni sanjala da će dobiti ulogu.

Glume nesuđeni model i jezična savjetnica

Stefan Kapičić (33), koji glumi Nikšu, snimao je reklame. Bio je gost i na nekim modnim revijama, ali manekenski posao nije mu se previše svidio. Ana Maras (30), koja glumi Larinu prijateljicu Anitu, bila je i jezična savjetnica u Kazalištu Kerempuh.

Misica Ekrana na poslu se i zaljubila

Petra Kapor godinama je radila u splitskom kafiću. Ondje je upoznala sadašnjeg dečka Danijela. On studira ekonomiju u Zagrebu, a u vezi su tri i pol godine.

- U njemu sam na prvi pogled prepoznala pametnog i zgodnog dečka, a osvajali smo se međusobno - rekla je glumica.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • chimpa29 05.12.2011.

    Jadne forice, nebih se spuštala na taj nivo. Pogotovo sa fanovima hrvatskih sapunica. Wow kako si mi samo spustila. Wow. Pročitaj malo bolje što sam za Seve napisala.:) Da bi bilo razumno da sam na nju ljubomorna il neku lijepu ženu, a ne ovaj gabor poput tebe sigurno Lanice draga. I u životu nisam pogledala tu seriju. Kao što rekoh, ljudi prosječnog do ružnog izgleda će stavljati minuse. Odoh da ne moram više gledat to gadno lice te Doris. Pusa, fanovi hrvatskih sapunica, moraju i oni nešto zaradit ne. :D

  • user_69459 04.12.2011.

    Doris je prirodno lijepa i nije silikonirana, a vi što pljujete po njoj umijte se pa izidjite na vidjelo...

  • virusica 04.12.2011.

    uopće nisi realna, cura izgleda o.k i pristojno glumi, nije zaslužila da je se tako ispljuje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare