To je to što me zanima!

Jahta Romana Abramoviča usidrena u rovinjskoj luci

Već treću godinu zaredom jahta multimilijardera Romana Abramoviča doplovila je do istarske obale. Vlasnika kluba Chelsea još nitko nije vidio
Vidi originalni članak

Luksuzna jahta Ecstasea Romana Abramoviča (41) u srijedu je uplovila u rovinjsku luku. U Rovinju će, doznajemo, ostati oko mjesec dana. Na jahti nisu viđeni ruski milijarder i njegova 25-godišnja djevojka Darija Žukova. Jahta dužine 85 metara jedna je od najljepših i najvećih na svijetu, a izrađena je 2004. godine, i to posebno za Abramoviča.
- Drago mi je da je jahta ponovno kod nas. To je već treća godina zaredom da je usidrena u Rovinju. Mislim da Rovinjci baš previše ne 'padaju’ na Abramoviča, iako se često zaustavljaju pred golemom jahtom. Abramoviča nismo vidjeli - kazala je Marija Črnac, glasnogovornica u gradu Rovinju.
Vlasnik nogometnoga kluba Chelsea i manekenka lani su dugo krstarili jadranskom obalom, a najdulje su se zadržali u Dubrovniku. Tijekom ljetovanja držali su se prilično distancirano iako se već tada znalo da je lijepa Darija uzrok raspada njegova 19-godišnjeg braka s Irinom, s kojom ima petero djece.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Helena_Zg 07.06.2008.

    taj ne zna stat

  • mateo4x4 07.06.2008.

    Vrijeme za njih ne prolazi pa je vječno mlada hahaha

  • branchburg 06.06.2008.

    fj

Komentiraj...
Vidi sve komentare