To je to što me zanima!

'Jako se trudimo': Heidi i Seal skupa na odmoru zbog djece

Uvijek ćemo biti tu za našu djecu, rekla je Heidi Klum koja sa svojim bivšim suprugom Sealom vodi njihovo četvero djece na ljetni i zimski odmor svake godine
Vidi originalni članak

Iako su se rastali 2012. nakon sedam godina braka, manekenka Heidi Klum (43) i pjevač Seal (53) zajedno idu na ljetovanje i zimovanje svake godine.

- Prekid je uvijek težak, a mi smo se trudili da budemo prijatelji zbog naše djece - rekla je Heidi te ističe da su se i ona i Seal jako trudili ne bi li došli do 'točke' kada mogu funkcionirati ovako kao danas.

- Razdvojili smo se s razlogom, tako da nam je trebalo vremena da možemo ovako živjeti - priznala je Klum koja će, otkriva, Valentinovo proslaviti sa svojim dečkom Vitom Schnabelom (30) za kojeg je, kaže, pripremila romantično iznenađenje.

Sa Sealom ima četvero djece: kćeri Helene (12) i Lou (7) te sinove Henryja (11) i Johana (9). Manekenka i glazbenik razveli su se, kako su rekli, jer su se 'razvili u drugačijim smjerovima'. 

- Međusobno se iznimno poštujemo i nastavit ćemo se voljeti. Djeca su nam sada prioritet broj jedan - objavili su tada u zajedničkoj izjavi. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • slovenac00 10.02.2017.

    Jednoj kćeri je otac flavio briattore a ne seal

  • 10.02.2017.

    Ok .

Komentiraj...
Vidi sve komentare