To je to što me zanima!

Jala Brat na koncertu gurnuo ženu: Fanovi rekli da je pregrub

Pjevač je na Instagramu objavio snimku s prepunog zagrebačkog koncerta, a obožavatelji su u videu primijetili da je gurnuo ženu koja je stajala ispred kadra kada je krenuo među euforičnu publiku
Vidi originalni članak

Pjevači Jala Brat (32) i Buba Corelli (29), koji predvode glazbeni pravac nazvan 'trap folk' bili su prava atrakcija na ovogodišnjem Rujanfestu u Zagrebu. Jala Brat je na svom Instagram profilu objavio snimku s prepunog zagrebačkog koncerta, a obožavatelji su u videu primijetili da je pjevač gurnuo ženu koja je stajala ispred kadra kada je krenuo među euforičnu publiku.

- Zašto si gurnuo ovu ženu ispred pozornice? - pitao je u komentarima jedan od obožavatelja, a ostali su se priključili raspravi kako je Jala bio pregrub prema ženi koja mu se našla na putu. Pjevač se nije oglasio na komentare te nije poznato o kome se radi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jala Brat i Buba Corelli danas su ono što su s početka osamdesetih godina prošlog stoljeća bili Šemsa Suljaković i Sinan Sakić. Desetljećima je na Balkanu vladala dobro uigrana ekipa folkera koji su konstantno punili klubove svojim lakim notama pjevajući većinom o ljubavi, alkoholu i slomljenom srcu. Onda se iznenada pojavio cajka-trap. Moderna inačica hip-hopa koja je zadržala elemente folka, ali i dodala neke svoje.

Koji god termin danas uzeli i krenuli ga koristiti, pogriješiti nećemo, ali ćemo doći do istoga, do glazbenog pravca kojem se, baš kao onom korijenskom nekada, traži adekvatno ime, a trenutno koristi ‘trap folk’ i čije su ultimativne zvijezde upravo Jala Brat i Buba Corelli.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Idi na 24sata

Komentari 41

  • AgontPrevarator 02.07.2020.

    Davorike dajke...šut, bolan, erotika! Kakvi likovi, pa odakle ovi ispadaju? Jesu li samo ova dvojica vehabije u BIH ili ih ima još?

  • 17.09.2019.

    Nije mi vrag da mira pa sam isla pogledati sporni video...Nit je koga gurnuo nit ista.Spomenutog glazbenika ne slusam,al brate,serete ga.Sve za naslov,jel...cccc... A i bas gledam publiku,svi nesto seru protiv,ne slusaju,uzasno im...a ono,krcato...hahahaha

  • 17.09.2019.

    čekaj.... trebe vrište za ovim?..... molim da u buduce nakon njih nastupa neve... tak da ja imam za cim vristat

Komentiraj...
Vidi sve komentare