To je to što me zanima!

James kao Tiger: Javila se treća ljubavnica Brigitte

Nove Jamesove ljubavnice otkrivaju se svakoga dana. Sada se javila i treća djevojka koja tvrdi da je imala aferu sa suprugom Sandre Bullock...
Vidi originalni članak

Fotografkinja Brigitte Daguerre pohvalila se medijima kako je i ona spavala sa suprugom Sandre Bullock. On ju je zaposlio kao fotografa u svojoj tvrtki 'West Coast Chopper' koja se bavi motorima. Bivši ljubavnici upoznali su se 2008. godine, a dopisivali su se godinu dana prije prvog susreta. Brigitte kaže da je s Jamesom spavala samo četiri puta. Iako je on želio nastaviti spavati s njom, ona to nije htjela. Tvrdi da ima spremljenih 195 njegovih poruka, a jedna od njih glasi 'želim biti tvoj majmunčić'. Dosad su otkrivene tri Jamesove ljubavnice, a navodno je javna tajna bila da on spava sa ljubavnicama u svom uredu. Sandra Bullock (45) tek je nedavno saznala za suprugove preljube te odselila iz njihovog zajedničkog stana.

MELISSA IMA POLICIJSKI DOSJE
Melissa Smith otkrila je medijima da je njezina afera s Jamesom trajala 11 mjeseci. Otkriveno je da ona ima i svoju nasilnu stranu. Smith ima i policijski  dosje. Prošle godine bila je u zatvoru zbog premlaćivanja policije i izbjegavanja uhićenja.

MICHAELLE JE BILA JAMESOVA LJUBAVNICA IZ INTERESA
Prva otkrivena ljubavnica Jesseja Jamesa kazala je da je s njim bila samo iz financijskih razloga. Željela je što bolji život za svoju obitelj pa je priču o aferi prodala medijima i tako zaradila.

JAMES JE SEKSUALNO UZNEMIRAVO SVOJU ZAPOSLENICU
Žena koja je radila u firmi 'West Coast Chopper" tužila je Jessesa Jamesa zbog seksualnog uznemiravanja i zbog toga dobila dobila 3,5 milijuna kuna. James ju je uznemiravao godinu dana.


JAMESOVA BIVŠA ŽENA ŽELI DA SE SANDRA I DALJE BRINE OKO NJEZINE KĆERI
Sandra Bullock je u braku s Jamesom odgajala njegovu kćer Sunny koju on ima iz prvog braka. Njegova prva žena i bivša porno glumica Janine Lindemulder (40) zadovoljna je Sandrinom brigom oko djeteta. Želi da se glumica u slučaju rastave braka nastavi družiti se Sunny.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Bloomy 25.03.2010.

    ma bez veze,kao da je svima drago sto je ovaj ovu varao.i sad jos uz to mora se nositi i s time da svi citaju o tome kako i gdje i s kim sve,ma fuj....jadna

  • johntaylor 25.03.2010.

    hahahahahahah frajer je u stvari totalno ugrozen sksualno a sandrica misla da je ulovila pravog vjernog muskaracaaa

  • saloma 25.03.2010.

    http://i179.photobucket.com/albums/w308/blanch13/jesse_james.jpg, u ovo je sandra gledala. i stvarno je dobar. a to što jebe sa strane, jebo je i prije sandre i znala je s kakvim čovjekom ulazi u vezu. ali me živcira više javnost koja takvim ženskama kao ove njegove ljubavnice ili od tigera pridaje pažnju. da ih javnost ignorira ili otvoreno prezre ne bi više nikad ijedna od njih se usudila javno progovoriti kako se jebala sa ovim ili onim

Komentiraj...
Vidi sve komentare