To je to što me zanima!

James May: U 'Top Gear' se ne vraćamo bez J. Clarksona...

BBC-jev potez da pokuša sa 'zamjenskim Jeremyjem' bio bi poprilično glup. Moramo biti sva trojica jer bi u suprotnom to bilo forsiranje, kazao je James May
Vidi originalni članak

Jeremy Clarkson (55), James May (52) i Richard Hammond (45) razgovarali su s izvršnim producentom 'Top Geara' Andyjem Wilmanom (52) o napuštanju televizijske kuće BBC i pokretanju najpoznatijeg showa o automobilima na drugoj televiziji. 

Wilman je dao otkaz nakon što je May odbio vratiti se u 'Top Gear' bez Clarksona. Njih četvorica su sada slobodni potražiti televiziju na kojoj će prikazivati 'Top Gear'. 

- BBC-jev potez da pokuša sa 'zamjenskim Jeremyjem'  bio bi poprilično glup. Moramo biti sva trojica jer bi u suprotnom to bilo forsiranje - kazao je May kojemu je, kao i Hammondu, istekao ugovor prošli mjesec. 


Idi na 24sata

Komentari 16

  • hende007 24.04.2015.

    Top Gear nije isti bez Clarksona. Čovjek je legenda. Bravo za Jamesa i Richarda što bili kolegijalni. A sada idemo čekati nove epizode :)

  • marx1960 24.04.2015.

    1 glupi potez bbc-a i evo sta se dogodilo, to im nije trebalo

  • AlexandraMinić 24.04.2015.

    Top Gear ne bi bio isti bez njih trojice. Oni su genijalci, obozavam gledati Top Gear, nasmijem se do suza. BBC- Bring back Clarkson :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare