To je to što me zanima!

'James Woods, seronja si, ne uspoređuj izdajice i marince'

Glumac se naljutio na uklanjanje spomenika posvećenih vojski pa se pohvalio fotografijom kipa vojnika i napisao: 'Prije nego što glupim liberalima padne na pamet i ovo ukloniti'
Vidi originalni članak

Konzervativnoga glumca Jamesa Woodsa (70) ljuti što se diljem SAD-a uklanjaju spomenici posvećeni vojsci Konfederacije. Pohvalio se fotografijom kipa vojnika koji nakon bitke za Iwo Jimu podižu zastavu.

- Prije nego što glupim liberalima padne na pamet i ovo ukloniti - ljutio se. Time je izazvao revolt obožavatelja.

- Ne vidim sličnost između marinaca koji su porazili nacizam i fašizam i gubitnika koji su se borili u ime robovlasništva. Seronja si i kloni se politike - rekli su mu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • champion_1 19.08.2017.

    u americi dižu spomenike kvislinzima, robovlasnicima tj onima koji su se borili za opstanak ropstva, a onda ta ista amerika nama docira da nemamo pravo reći istinu o jasenovcu i komunističkim zločinam jer je to - fašizam!

  • Art Vandelay & Son, Inc. 19.08.2017.

    Rijetko antipatičan glumac..

  • nikluk20 19.08.2017.

    - Ne vidim sličnost između marinaca koji su porazili nacizam i fašizam i gubitnika koji su se borili u ime robovlasništva. Se*onja si i kloni se politike - evo i mi kod nas ne vidimo razliku između partizana koji su pobijedili fašizam nacizam ustaše i četnike pa danas očekujemo kako će početi niz uklanjanja spomenika, mijenjanja imena ulica, trgova ne samo maršala nego i drugih junaka drugog svjetskog rata.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare