To je to što me zanima!

Jamie Curtis rekreirala vrisak majke iz scene kultnog 'Psiha'

U sedmom nastavku 'Noći vještica' iz 1998., Jamie je glumila sa svojom majkom Janet Leigh koja se više puta pojavila u hororima. Još 1960. je glumila u filmu 'Psiho', a njezina se kćer prisjetila upravo te uloge
Vidi originalni članak

Američka glumica Jamie Lee Curtis (59) ponovno je utjelovila dadilju Laurie Strode, koja se suočava sa serijskim ubojicom Michaelom Myersom, u novom jedanaestom nastavku filma 'Noć vještica'.

U sedmom nastavku tog horor serijala iz 1998., Jamie je glumila sa svojom majkom Janet Leigh koja se više puta pojavila u filmovima takvog žanra. Još 1960. utjelovila je Marion u filmu Alfreda Hitchcocka 'Psiho', a njezina se kćer 2015. prisjetila upravo te uloge. 

Jamie je za specijalnu epizodu serije 'Kraljice vriska' rekreirala poznatu majčinu scenu ispod tuša. Napravila je frizuru i izraz lica po uzoru na majku te objavila to na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Iako se vidi sličnost, mnogi su se iznenadili kada su saznali da su ove dvije glumice u rodu.

- Naučila sam nešto novo danas. Nisam znala da joj je majka - napisala je jedna djevojka ispod fotografije, a drugi su se složili. 

Janet je bila u braku s glumcem Tonyjem Curtisom, poznatim po filmu 'Neki to vole vruće'. S njim ima dvije kćeri, Jamie i Kelly (62), a obje su krenule stopama roditelja i postale glumice. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • musakax 01.11.2018.

    Rekreirala vrisak..!.... pa tko ovo može napisati.....

  • Miške 01.11.2018.

    Odvratna muškobanjasta l....

  • Legende 01.11.2018.

    "Reinkarnirala" !!! Glas se ne rekreira!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare