To je to što me zanima!

Jamie Foxx je shrvan, umrla mu je sestra: 'Srce mi se slomilo...'

Strani mediji pišu kako je DeOndra preminula 19. listopada. Jamie je uvijek pričao kako je sestra jako pozitivno utjecala na njega, a svojedobno je rekao kako zbog nje prelazi sve prepreke
Vidi originalni članak

Sestra glumca Jamieja Foxxa (52), DeOndra Dixon, preminula je u 36. godini, javlja Mirror. Imala je Downov sindrom, a bila je natjecateljica na Olimpijadi za osobe s invaliditetom. Glumac se od sestre oprostio na društvenim mrežama.

- Srce mi se slomilo na milijun komadića. Moja je prelijepa i voljena sestra DeOndra otišla na drugi svijet. Svatko tko ju je poznavao znao je da je ona poput svjetla - napisao je glumac uz njihovu zajedničku fotografiju pa dodao:

U 79. GODINI Preminuo je Jerry Jeff Walker: Poznat po hitu 'Mr Bojangles'

- Toliko smo puta imali zabave u kući, a ona dođe na podij i ukrade show. Znam da je ona sada na nebu i da pleše s anđelima. Moja bol je nevjerojatna. Smiješim se kad pomislim na sve sjajne uspomene koje mi je ostavila. Naša obitelj je sada jako loše, ali ćemo se oporaviti uz njenu ljubav. I molim vas, molite se za moju obitelj.

Strani mediji pišu kako je DeOndra preminula 19. listopada. Jamie je uvijek pričao kako je sestra jako pozitivno utjecala na njega.

- Naučio sam kako treba živjeti. Ponekad se uhvatimo u svojem svijetu u kojem nije sve u redu. I onda vidite ovu djevojku. Tada samo želim živjeti, plesati, voljeti - rekao je glumac svojedobno. 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare