To je to što me zanima!

Jamie Foxx stigao na snimanje 'Robina Hooda' u Dubrovniku

Grad je prepun kulisa, a brod kojim će se u filmu voziti Rikard Lavljeg Srca već je bio na probnoj vožnji. Osim Foxxa, u filmu će zaigrati i zvijezda filma '50 nijansi sive', Jamie Dornan
Vidi originalni članak

Ekipa filma 'Robin Hood: Origins' dolazi u Dubrovnik u kojem bi u ponedjeljak trebalo početi snimanje. Najviše pažnje na aerodromu plijenio je glumac Jamie Foxx (49) koji će u filmu igrati Little Johna.

Producenti su do zadnjeg trenutka tražili statiste jer Dubrovčanima je 250 kuna za dan statiranja bilo malo. U drugom su pokušaju ipak našli sve statiste. Film čiji je koproducent Leonardo DiCaprio (42) u Dubrovniku će se snimati 12 dana.

Dubrovnik je prepun kulisa, a brod kojim će se u filmu voziti Rikard Lavljeg Srca već je bio na probnoj vožnji. Osim Foxxa, u filmu će zaigrati i zvijezda filma '50 nijansi sive', Jamie Dornan (34) koji će tumačiti Willa Scarletta, jednog od članova družine iz Šervudske šume.

Potvrđene lokacije koje će za potrebe snimanja 'Robina Hooda' utjeloviti grad Nottingham, uključuju dio Straduna, gradski Porat, Ulicu Svetog Dominika i prostor ispod mosta na Pločama.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • zagi256 20.02.2017.

    Nije spomenuta glavna uloga koju ima Taron Egerton (Kingsman, Sing, Eddie the Eagle) mozda nije toliko znan ali je boga mi dobar.

  • Michelangelo 18.02.2017.

    Političari,prodajmo Dubrovnik amerima kao kulisu i riječimo se duga....idemo napraviti referendum pa da vidimo ako će to proći...ako ne to,bar izvora,šuma i otoka još imamo na lopate....ili možda više nemamo??

  • CerseiL 18.02.2017.

    koga briga za novac, ja bi išla samo da vidim kako to snimanje i set izgleda uživo :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare