To je to što me zanima!

Jamie Oliver odbio je ulogu u 'Hobitu': Htjeli su da im kuham

Da je pristao na ulogu u filmu, kuhar bi se stvarno uživio, kaže. Kostim hobita bi ponio kući i tražio suprugu Jools da s njim vodi ljubav. Odbio je jer je morao raditi
Vidi originalni članak

Redatelj Peter Jackson prije tri godine htio je da mu Jamie Oliver (39) kuha za proslavu 50. rođendana, a u zamjenu mu je ponudio ulogu hobita u istoimenom filmu. Slavni kuhar na snimanju svoje nove emisije ispričao je kako su ga nazvali producenti i ponudili mu ulogu u filmu, ako pristane kuhati za Jacksonov tulum, no zbog drugih poslovnih obaveza Oliver ih je morao odbiti. 

- Stvarno sam htio pristati, a i stvarno bih se uživio u ulogu. Uzeo bih kostim doma i rekao ženi 'Jools, idemo voditi ljubav' - kazao je Jamie. 

Jackson je režirao filmske serijale 'Gospodar prstenova' i 'Hobit' prema romanima J. R. R. TolkienaZadnji film trilogije 'Hobit: Bitka pet vojski' trenutačno igra u kinima.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mijce 30.12.2014.

    hahahahha. bravo Jamie

  • kung fu panda 30.12.2014.

    nije mu žena dala

  • Moslavka 30.12.2014.

    Ma taj i izgleda kao hobit. Sto se tice ljubavi sa hobitima, oni su jednako ``vruci`` kao viljenaci. Kraj njih bi ze zenska mogla smrznut. Sto se tice njegove hrane, ne hvala, radije budem hrdala kruh, sol i luk.

Komentiraj...
Vidi sve komentare