To je to što me zanima!

Jamie se naljutio: Hvala što si primijetila da sam debeo, kuč..!

Jamiea Olivera naljutilo je novinarsko pitanje o debljini. Novinarka je primijetila da se kuhar udebljao od zadnjeg posjeta Australiji i pitala ga koliko je težak. 'Poludio' je
Vidi originalni članak

Britanski kuhar bio je u Australiji kako bi promovirao svoj program 'Ministry of Food'. Jamie Oliver (36) vidno se udebljao pa ga je jedna novinarka pitala koliko kila je nakupio od svog posljednjeg posjeta Australiji. Olivera je to jako naljutilo.

- Ti sigurno pišeš za neki tabloid. Hvala ti što si primijetila da sam se udebljao, kuč.. jedna - otresao se Jamie na novinarku. 

Dan nakon što je izvrijeđao novinarku 'bucko' je rekao da je popio nekoliko pića prije nego je došao na promociju svog programa pa je zbog toga bio bezobrazan. 

- Našao sam se s prijateljima koje nisam dugo vidio i popili smo par pića pa nisam bio svoj. U najmanju ruku nisam baš ni razumio pitanje - pravda se Oliver.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Faustina009 08.03.2012.

    Ma baš je zgodan i sa tim kilicama viška - mali višak ne smeta.

  • kšr 08.03.2012.

    ovaj šta skuva je sve ritko na plitko!

  • japanokinez 08.03.2012.

    Oliver sa 45 godina bit će Olio, sa 55 Olio na kvadrat, dvije srčane premosnice, popucani nosni kapilari od akohola i sve ono što prati kuhare još k tome poznate kuhare.

Komentiraj...
Vidi sve komentare