To je to što me zanima!

Janet Jackson ošamarila je nećakinju: Razmažena kučko!

Svađa u obitelji nastala je zbog oporuke kralja popa prema kojoj glazbenik sve ostavlja svojoj djeci koja nakon njegove smrti mogu upravljati njegovom imovinom
Vidi originalni članak

Prema fotografijama koje su objavili strani mediji, vjeruje se da je Janet Jackson (46) ošamarila nećakinju Paris (14) i nazvala je 'razmaženom malom kučkom'. U dom Jacksonovih pozvana je policija kad je između članova obitelji izbio pravi mali rat. Paris je Janet navodno uzvratila šamarom te glasno poručila kako je to kuća nje i njezine braće Princea i Princea Michaela II., a ne obitelji Jacksonovih. 

- Odj..i odavde - poručila je teti Janet koja ju je ispred kuće dočekala s braćom Randyjem i Jermaineom. Tražila je i da se djeca maknu s posjeda te je pokušala Paris uzeti mobitel. 

Svađa u obitelji nastala je zbog oporuke kralja popa prema kojoj on sve ostavlja svojoj djeci koja nakon njegove smrti mogu upravljati njegovom imovinom. Ništa nije ostavio braći i sestrama pa oni već tri godine tvrde da je oporuka lažna i pokušavaju postati njegovi nasljednici.

Sve je počelo kad je Katherine (82), majka MIchaela Jacksona i skrbnica njegove djece, nestala prije devet dana. Za to vrijeme nije stupila s njima u kontakt. Jermaine Jackson (57) objavio je da je njegova majka u Arizoni te da tamo odmara po savjetu liječnika. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • love_music 25.07.2012.

    ja baš ne vjerujem da ju je pljusnula zbog love..kolko sam pratila Janet kroz sve ove godine, rekla bi da je ona ok i sam Michael je s njom bio u najboljim odnosima, skroz mu je bila podrška..Janet ima dovoljno svoje love, i jako je voljela svog brata..a za Paris mislim da se totalno uobrazila..unatoč Michaelovom dobrom odgoju, slava radi svoje i sad kad njega više nema, djeca nekad trebaju čvrstu ruku, a pogotovo ona razmažena..mislim da je nešto prethodilo tome svemu, jer ja mislim da Janet nije pohlepna..Michaelova braća su već druga priča

  • CatIllusion 25.07.2012.

    Cijeli život je M.J. izbjegavao svoju obitelj,a očigledno je ima velike i opravdane razloge za to.(Pohlepa i zavist izazivaju duhovno i emocionalno samoubojstvo.)

  • dhabula6 25.07.2012.

    da li itko iskreno vjeruje da su to njegova bioloska djeca?

Komentiraj...
Vidi sve komentare