To je to što me zanima!

Janet Jackson planira posvojiti dvoje djece iz Trećeg svijeta

Pjevačica je kontaktirala jordansku kraljicu Raniju da joj pomogne u proceduri posvojenja. Sestra pokojnog Michaela Jacksona nada se da će i zatrudnjeti
Vidi originalni članak

Janet Jackson (47) i njezin suprug, milijarder Wissam Al Mana planiraju posvojiti djecu iz Jordana i ratom zahvaćene Sirije. Pjevačica je već kontaktirala jordansku kraljicu Raniju da joj pomogne u proceduri, a izvori bliski paru kažu da im se jako žuri i da što prije žele proširiti obitelj. Unatoč posvojenju i svojim godinama, Janet se nada da će i zatrudnjeti. 

Zbog investitora Vissama sestra pokojnog Michaela Jacksona obratila se na islam i odrekla estradne karijere. Janet uživa u bogatstvu s milijarderom za kojeg se udala prošle godine u tajnosti. Njezin odabranik bogatstvo je zaradio ulaganjima na Bliskom istoku.

'Janet Jackson se vjenčala za razvratnika, ma kakav vjernik' 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • AnytaKo 01.10.2013.

    rodila bi s 50godina...... e draga moja nemoš zajebat prirodu..... kad si trebala onda si pazila na liniju i uzimala tko zna šta!

  • juanita_1 01.10.2013.

    zamisli, ošamarila je nećakinju...isssssssssss velikog li grijeha pa je zato nepodobna biti nekome majka...kako ljudi u svemu dobrom vide i traže negativno! sretno ti

  • zahira45 01.10.2013.

    Ne bih joj ja dala ni mače da udomi a kamoli djecu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare