To je to što me zanima!

Janet pozvala policiju bivšem: Javila joj se uspaničena dadilja

Zaključala se u kupaonicu kako bi nazvala Janet, ispričao je brat pjevačice, basist Randy. Janet je pokrenula razvod od milijardera tri mjeseca nakon rođenja sina zbog njegove ljubomore i kontrole
Vidi originalni članak

Pjevačica Janet Jackson (52) tražila je razvod od katarskog milijardera Wissama Al Mana (43) u travnju prošle godine. Bivši supružnici se još prepiru oko skrbništva nad sinom Eissom (1), a Janet je odlučila u subotu pozvati policiju svom bivšem mužu kako bi provjerila je li djetetu dobro s ocem, tvrdi magazin People. 

BORBA NA SUDU Milijarder optužio Janet: Ona je mene stalno zlostavljala...

- Policajci su bili na mjestu događaja. Vidjeli su da je dijete u redu i otišli - istaknuo je glasnogovornik policije. Dodao je kako pjevačica nije došla s njima, a Eissa je bio s ocem u hotelu Nobu u Malibuu. Janetin brat, basist Randy Jackson (61) rekao je da se zabrinula jer je sinovu dadilju Wissam prestrašio svojim ponašanjem. 

SNIMANJE SPOTA 'Želim milijun dolara jer mi je Janet Jackson uništila dom'

- Zaključala se u kupaonicu kako bi nazvala Janet - ispričao je Randy za emisiju Entertainment Tonight. Pjevačica se za milijardera udala u tajnosti 2012., a prošle godine, tri mjeseca nakon rođenja Eissea je tražila razvod. Janet je svojedobno rekla kako je majčinstvo pomoglo da nađe mir u životu. 

FANOVI BIJESNI 'Janet radi bradavice ne smije više nastupati, a Justin smije?'

- Dan za danom držim dijete u svojim rukama. Osjećam mir. Blagoslovljena sam. U ovim trenucima, sve je u redu sa svijetom - ispričala je Jackson. Pjevačica je tražila razvod od milijardera zbog njegove ljubomore i kontrole, a prema predbračnom ugovoru trebala je dobiti oko milijardu kuna za pet godina braka. No nije htjela uzeti novac. Wissamovi prijatelji su tvrdili kako je Janet zapravo njega zlostavljala. 

DRUŽE SE Imaju povijest: Janet Jackson utjehu pronašla u svom bivšem

 Omalovažavala ga je kad nije odmah zatrudnjela i stalno ga vrijeđala - rekao je njegov prijatelj. Al Man je najavio žestoku bitku jer želi potpuno skrbništvo nad sinom. 

VIDI OVO: Bizarni seksualni običaji diljem svijeta

SLOMILA SE Na prvom nastupu nakon duge pauze: Janet je plakala na bini

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 04.06.2018.

    bit ce svašta

  • tajnemoje 04.06.2018.

    Inače nisam nasilnik..ne bavim se tim..i takvim stvarima..ali trebao bi mi mozda netko sa dobrom kamerom..da zasamaram 4,5ljudi i da to dadnem na ATJ,i u policijsku postaju,i mozda bi navukao starog svog za usi..da snimim film...,to bi trebalo snimiti jer ima razloge..kad ne bi mogao pozvao bi netkog još da mi pomogne..ali i ovako ranjeno ozlijedjen mislim da bi mogao.

  • 04.06.2018.

    Istina je samo jedna, price su dvije, a mi ne znamo sta je tu prava istina. A kako ce biti, to nek odluci sud i sudstvo , a mi samo mozemo procitati kad zavrsi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare