To je to što me zanima!

Janica je prošetala špicom s dečkom Antonije Blaće

Bivša skijašica u srijedu je viđena kako se šeta zagrebačkom špicom s vaterpolistom Hrvojem Brlečićem, dečkom TV voditeljice Antonije Blaće
Vidi originalni članak

Janica Kostelić (28) zagrebačkom Bogovićevom ulicom u srijedu se prošetala s Hrvojem Brlečićem (26). Vaterpolist kluba Šibenik došao je u Zagreb jer igra utakmicu protiv Medveščaka. Voditeljica Antonija im se kasnije pridružila. Sportski odjevena Antonija do centra se dovezla biciklom. Kasnije je prošetala s Janicom i dečkom te veselo mahnula fotografima koji su ih slikali.
- Janica i Hrvoje su najbolji prijatelji. Barem mi tako kaže, ali ne znam kako stoji kod Janice na ljestvici - rekla je kroz smijeh Antonija za Večernji list.  Voditeljica Janicu smatra simpatičnom osobom, ali se ne viđaju često jer ona živi u Rijeci. Vaterpolist je s Antonijom Blaće (30) u vezi od prošlog ljeta. Janica je u vezi sa Švicarcem Danielom Haimerlom (33).

Idi na 24sata

Komentari 29

  • _lackovic_ 26.05.2010.

    ispod jedne slike piše: \"janica je bivša skijašica\". - hvala na informaciji, nismo dosad znali tko je janica i čim se bavila :)

  • prepametna 26.05.2010.

    mediji kao da nikad nisu čuli za prijateljstva, poznanstva nego samo za veze, ljubavnike i slično.

  • šuma 26.05.2010.

    još bi mogla dodati da antonija ima loš ukus bolje si ovaj njen paše s janicom. sorry. a ti antonija nađi si nekog lijepšeg više uvijek nađeš neke žutokljunce joooj

Komentiraj...
Vidi sve komentare