To je to što me zanima!

Janica: 'Sin će se zvati Oskar, a uskoro planiram i vjenčanje'

Nije važno hoće li se moje dijete baviti skijanjem ili politikom, rekla je Kostelić. S obzirom da su mnogi zamijetili prsten na njezinoj ruci, dodala je i kako uskoro planira vjenčanje...
Vidi originalni članak

Državna tajnica Središnjeg državnog ureda za sport Janica Kostelić (36) jutros je došla na 120. sjednicu Vlade Republike Hrvatske. Brojne kolege čestitale su joj na trudnoći, a naša najbolja skijašica odlučila je otkriti ime dječaka koji će se roditi, kako kaže, početkom iduće godine. Bivša sportašica trudna je sedam mjeseci

-  Roditelji su presretni i svi su presretni, to je normalno. To je lijepa vijest. Sin će se zvati Oskar, a nije važno hoće li se baviti skijanjem ili politikom - rekla je dobro raspoložena Janica. Može li i politika, pitali su je okupljeni novinari:

- Može. Prvo skijanje pa politika, vidjet ćemo - kazala je. Na pitanje što će mu sugerirati u budućnosti, Kostelić  je poručila kako je jedino bitno da dijete bude živo i zdravo:

- Sugerirat ću mu da uživa, da se bavi onime što ga zadovoljava i što ga čini sretnim - rekla je Janica. S obzirom da su mnogi zamijetili prsten na njezinoj ruci, dodala je i kako uskoro planira vjenčanje, ali nije otkrila kada je sretan dan. 

Na Markovu trgu dočekalo ju je mnoštvo fotoreportera, a Kostelić nije skidala osmijeh s lica. Trudnički trbuščić 'sakrila' je dugim crnim kaputom. Iako je Vlada na sjednici, uz ostalo, raspravljala o Uljaniku, čini se kako je sva pozornost medija bila na budućoj majci.

- Jako se veselim što će u obitelj Kostelić doći još jedan dečko pa će nećaci imati novog partnera za igru. S trudnoćom je sve u redu, rekla je Kostelić za Story

DOŠLA NA SJEDNICU VLADE Janica kaputom 'sakrila' trbuh, a na ruci joj zabljesnuo prsten

Da je trudna, počelo se šuškati još prije par tjedana kada je bivša sportašica počela odijevati šire bluze za posao. S obzirom da je Janica naša 'snježna kraljica', mnogi se šale kako i mi imamo svoju 'kraljevsku bebu'. 

Idi na 24sata

Komentari 190

  • sokrates_mali 25.10.2018.

    Koliko nepotrebnih komentara!

  • 25.10.2018.

    Naporni ste vise s njom

  • zrinx9 25.10.2018.

    Žena je došla iz zemlje u kojoj skijanje praktički ne postoji i uzela je četiri zlata i dva srebra na olimpijadi i najuspješnija je skijašica u povijesti zimskih igara, a vi komentirate njene bore? Da ste vi toliko bili po planinama, izloženi hladnoči i UV zrakama i vi bi imali tolike bore.

Komentiraj...
Vidi sve komentare