To je to što me zanima!

Janjić o mužu: 'U dvije godine pregazila su nas dva vlaka...'

Glumica Nataša Janjić sa specijalistom ortopedije Nenadom Medančićem ima dvoje djece, uskoro dvogodišnjeg sina Tonija i petomjesečnu kći Kaju...
Vidi originalni članak

Splitska glumica Nataša Janjić (39) i njezin suprug, specijalist ortopedije Nenad Medančić (37), slave drugu godišnjicu braka.

- U dvije godine pregazila su nas dva vlaka, ali na kraju dana, doslovno i figurativno, ostajemo nas dvoje. Da se na tvoje rame uvijek mogu osloniti i da uvijek bude onoga čemu se možemo zajedno smijati. Ostalo ćemo lako... Sretna nam dvogodišnjica braka, mužu i ljubavi! - napisala je Janjić na Instagramu.

Čestitkama su se pridružile Bojana Gregorić (48), Franka Batelić (28), Ana Gruica Uglešić (37) i Marijana Batinić (39) koja je sa suprugom Matejem Pašalićem 'spojila' Janjić i muža.

GLUMICA PRIZNALA Nataša Janjić: Nisam si kupila komad odjeće cijelu godinu. To je moja najveća ušteda ikad...

Inače, glumica je u srpnju ponovno postala majka. Par je dobio kćerkicu Kaju, a još prošle godine stigao im je sin Toni.

- Nisam si kupila komad odjeće cijelu godinu. To je moja najveća ušteda ikad. Nisam imala želju, a nije mi ni trebalo. Čemu, kad sam uglavnom u spavaćici ili u predimenzioniranim trenirkama koje sam nosila cijelu trudnoću i poslije? Ormari su prepuni, a nigdje prilike za dotjerati se. Dogovaram poneku kavu iz termosice na otvorenom, ali nekako mi se i ne izlazi... Danas ću ovako. Luksuz je ionako stanje uma - napisala je Splićanka nedavno.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • LinoČoko_ 23.12.2020.

    Ova otkad je rodila kuka i cendra.Moja sestra rodila sedmero pa se nikad nije požalila.

  • GZIRAuntd 22.12.2020.

    Teska narkicka

  • 21.12.2020.

    Pregazila su tebe malo više od 2 vlaka, vidi je, ona zmija, a on neki dobrica papučić, idealno se upotpunjuju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare