To je to što me zanima!

Janko Jeleni Veljači poručio na Facebooku: Drži se, moja ti...

Glumac je, piše Story, uskoro bivšoj supruzi na društvenoj mreži posvetio Bajaginu pjesmu 'Verujem - ne verujem'. Jelena je u kolumni pisala da se navikla na samoću
Vidi originalni članak

Dragoj drugarici, bivšoj ženi, neka joj je dobro jutro u kaosu. Drži se, moja ti, napisao je Janko Popović-Volarić (32) na Facebooku. 

Glumac je, piše Story, uskoro bivšoj supruzi na društvenoj mreži posvetio Bajaginu pjesmu 'Verujem - ne verujem'. O odluci da se rastanu Jelena Veljača (31) pisala je u svojoj kolumni u jednim dnevnim novinama. Napisala je kako se na samoću navikla kao na dobrodošlu prijateljicu, a samostalnost joj je došla kao normalna stvar. 

- Odjednom, postala sam svjesna da u svakoj dobroj vezi živiš i svoj život koji ne nestaje kad nestane ljubav ili umre odnos - napisala je Veljača. 

Izvorni članak pročitajte u tiskanom izdanju časopisa Story

Idi na 24sata

Komentari 63

  • The_Darkgirl 13.12.2012.

    KOLIKO brakova svakodnevno propada pa o tome niko ne pise, iskreno nadam se da postoje bolje vijesti koje bi se mogle naci na ovom portalu, al eto..

  • ĐinoKostelec 13.12.2012.

    a neš ti,pa jesu oni prijatelji na fejsbuku:D

  • ninjutsu 12.12.2012.

    ona samo misli da se navikla na samocu, to je pocetna faza kada si ufurana da ti je bolje samoj ali nakon duge veze odnosno braka mora proci puno, puno vremena da samocu osjetis kao nesto prirodno

Komentiraj...
Vidi sve komentare