To je to što me zanima!

'Janko, nisi normalan': Biciklom je došao iz Zagreba do Splita

Hrvatski glumac iznenadio je novom objavom na svojim društvenim mrežama, a ono što je napravio natjeralo je neke njegove obožavatelje da mu kažu kako je lud
Vidi originalni članak

Glumac Janko Popović Volarić (41) na Instagramu se pohvalio s fotografijom iz Splita, gdje je došao u društvu redatelja Nevia Marasovića (38).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz Zagreba do Splita su došli biciklima, a prešli su 450 kilometara. Na prvoj fotografiji se vidi kako Janko i Nevio stoje uz bicikle ispred trajekta, dok je na drugoj glumac pobjedonosno podigao ruke u zrak ispred table na kojoj piše kako su ušli u Split.

Takav pothvat zadivio je mnoge njegove obožavatelje. Većina mu je čestitala što je takvo što uspio, ali drugi su ostali u nešto većem šoku.

- Vi niste normalni!; Jesi lud; Opala...; Neustrašiv - napisali su u komentarima.

Jedna osoba pitala je Popovića Volarića jesu li to električni bicikli, na što je glumac odgovorio da bi 'to bilo fakat tužno'.

ISKAZALI SE I MRLE, GLUMCI... Bivša djevojka Janka Popovića Volarića zablistala na premijeri filma na 68. Pula film festivalu

Marasović i Popović Volarić pred nekoliko godina zajedno su radili na uspješnoj hrvatskoj komediji 'Comic Sans', s Popovićem Volarićem u glavnoj ulozi. Nastavili su se družiti i povremeno ta druženja podijele i s obožavateljima putem društvenih mreža.

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU ZVIJEZDE VRIŠTE: 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • nap 19.08.2021.

    svaka cast 500 km voznje

  • Zmar117 19.08.2021.

    Postoji ekipa koja zna ići sa sjevera Hrvatske do Beča ..No tamo je ruta poprilićno ravničarska,za razliku od ove prema moru..Svakako poduhvat....Čestitam...

  • čvorko 19.08.2021.

    da uspješna komedija Comic sans, hahahahaha..tko to financira pitanje je i zašto

Komentiraj...
Vidi sve komentare