To je to što me zanima!

Janković je Vištici spominjao vjenčanje, pa se ubrzo 'ohladio'

TV kuhar se, kako piše Glorija, useljavao u Ornelin zagrebački stan, ali je na kraju zaključio da mu je potrebna samoća. Prije glumice ljubio je ekonomisticu Ivanu s kojom je 'ulazio' u sedmu godinu veze
Vidi originalni članak

Glumica Ornela Vištica (28) i TV kuhar Mate Janković (39) zaljubili su se na nedavnom snimanju kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - peci!' u kojem je on bio jedan od članova žirija. Iako se par mogao vidjeti kako šeta Zagrebom i ispija kave, njihova veza 'pukla' je nakon manje od dva mjeseca.

'BOLNE I TEŠKE ODLUKE' Prolazi kroz najteže razdoblje: Ornela Vištica zabrinula fanove

- Istina je. Mate i ja više nismo zajedno. Za mene je to poglavlje završeno - rekla je Ornela za Gloriju. Da nešto ne valja u njihovoj vezi, dali su naslutiti i kada je Vištica Novu godinu dočekala u Beogradu s glumačkim kolegama dok je Janković slavio u zagrebačkom restoranu s prijateljima. Navodno se Mate 'ohladio' od glumice koja je nakon svega ostala zbunjena. 

TV kuhar se, kako piše Glorija, čak useljavao u Ornelin zagrebački stan, a njezine prijateljice kažu da je spominjao i vjenčanje. Ipak, na kraju je zaključio kako o svemu mora dobro razmisliti te da mu je potrebna samoća. Mate je prije glumice ljubio ekonomisticu Ivanu Babić iz Zadra s kojom je bio nešto manje od sedam godina. Iz veze s Riječankom Ivanom Natalijom Bajaj ima sina Andreja (8). 

- Što znači idealan muškarac? Da li to uopće postoji? Pozornost mi možete privući, vrijeme ukrasti, tu i tamo nešto odglumiti, ali s dušom je teže. To se ne osvaja tek tako - rekla nam je Vištica o ljubavi prije godinu dana. Prije Jankovića, Mostarku se povezivalo s glumcem Andrejem Dojkićem (37) i košarkašem Bojanom Bogdanovićem (28). 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • CarminaBurana 06.01.2018.

    dozvoliti da ti se netko useljava u stan u samo mjesec-dva poznanstva je tupavo, ona pati i zeli ljubav pod hitno pa makar i ovog jadnika...vidis mu na faci da je drka...dzija

  • volim hrvatsku 05.01.2018.

    Kako se vremena mijenjaju...tko je mogao pred 10 godina zamisliti da te privuče debeljuškasti kuhar...

  • Ljenjuškanje 05.01.2018.

    Mali je opasan😂🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare