To je to što me zanima!

'Jao, pa rekao sam ti da pereš, ali ne i da oguliš taj krumpir...'

Stephan Macchi posjetio je pizzeriju u naselju Prečko. Najviše ga je izbacio iz takta mobitel koji je kuharica Marija držala blizu štednjaka gdje je kuhala. Nije higijienski
Vidi originalni članak

Lepinja na francuski način, rižota, gableci sve je to bilo loše skuhano i servirano, a da ne govorim o uređenju restorana, kritizirao je francuski kuhar Stephan Macchi vlasnika pizzerije u zagrebačkom naselju Prečko. U šestoj emisiji treće sezone RTL-ove emisije 'Jezikova juha' Stephana je najviše izbacio iz takta mobitel koji je kuharica Marija držala blizu štednjaka gdje je kuhala.

- Mobitel ne smije biti u kuhinji jer to nije higijenski, ima puno bakterija na njemu - uznemirio se Stephan. Također je bio ljut što ga druga kuharica nije poslušala kad joj je rekao da samo opere krumpire, a ne da ih još i oguli. Osim kritika kuhar je pohvalio pizzu i sendviče po čemu je restoran poznat.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Sol Invictus 17.02.2011.

    Njegovi najveći kritičari su oni koji poslije WC-a ne peru ruke. Ajte ljudi ohladite, čovjek zna znanje a važna mu je higijena i to je ok!

  • SanelOdobašić 17.02.2011.

    pa ko bi gledo tu emisiju da on dođe i kaže kak je sve fino i sve super , pa sve je to izrežirano !!!!

  • barlovic 17.02.2011.

    Čovjek je radio u svjetski restoranima i zato zna što i kako treba raditi. I treba biti oštar jer očito drugačije nekad ne može dovesti stvari u red.

Komentiraj...
Vidi sve komentare