To je to što me zanima!

Jared Leto cilja na još jednog Oscara, snima biografski film

Otkako je za film 'Dobri dileri iz Dallasa' dobio Oscara, Jareda Leta mogli smo vidjeti samo u ovogodišnjem hitu 'Odred otpisanih'. Glumac se opet okreće nezavisnoj produkciji
Vidi originalni članak

Glumac kojeg uglavnom i pamtimo po ulogama iz nezavisnih i niskobudžetnih filmova te po relativno uspješnom bandu '30 Seconds to Mars', Jared Leto, preuzeo je ulogu jednog od većih umjetnika 20. stoljeća - Andyja Warhola. Legendarni osnivač umjetničkog studija 'The Factory' i jedan od ljudi koji su učinili noćni klub 'Studio 54' zloglasnim, uspio je ostaviti značajan trag na umjetničkom platnu prošlog stoljeća.

Kako se čini, u pitanju je biografski film po knjizi 'Warhol: The Biography', pisca Victora Bockrisa. Scenarist Terence Winter ('Vuk s Wall Streeta') već je krenuo raditi na scenariju, a u producentskoj ulozi je Michael De Luca kojeg pamtimo po filmovima 'Kapetan Phillips' i 'Igra pobjednika'. Uz De Lucu u producentskoj ulozi je i sam Leto, dok redateljsko sjedalo još nije popunjeno.

Warhola smo na kino i televizijskim ekranima vidjeli već mnogo puta tako da se postavlja pitanje hoće li ovaj film moći nadmašiti ikojeg od svojih prethodnika.

Jared Leto je trenutačno zaposlen nastavkom 'Istrebljivača', kojeg bismo u kinima trebali vidjeti početkom naredne jeseni.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • OM Sai Baba 23.09.2016.

    a i ovo će bit neko smeće od filma. kako me iritiraju filmovi koji služe da se glumci profiliraju za oskara. zaboli me za njihovu izvedbu i njihovo dokazivanje, meni je bitan film, a ne glumčevo prenemaganje, film ne bi trebao biti talac nekog egocentrika s ego ko indija koji lovi oskara pa film zbog toga trpi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare