To je to što me zanima!

Jared Leto veseli se Hrvatskoj: 'Jedva čekam ludilo na Marsu'

Glumac i glazbenik Jared Leto odbrojava dana do dolaska u Hrvatsku. Od 9. do 12. kolovoza pjevač će sa svojim bendom 'Thirty seconds to Mars' partijati na otočiću Obonjanu kraj Zlarina
Vidi originalni članak

Zakupio sam cijeli otok u Hrvatskoj, rekao je Jared Leto (47) prije pola godine u prijenosu uživo na Instagramu, misleći na otok Obonjan pokraj Šibenika.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumac i pjevač sa svojim bendom Thirty seconds to Mars dosad je već četiri puta organizirao festival 'Camp Mars' u Malibuu u Los Angelesu, a za jubilarni peti odlučio je party preseliti na našu obalu pa je tako odabrao Obonjan.

Osim što će fanovi uživati u glazbi, bit će i dodatnih aktivnosti poput joge, meditacije i različitih umjetničkih događanja. I dok se na festivalima znaju dogoditi incidenti zbog pretjerane konzumacije opijata, sada to ne bi trebao biti problem jer je zabranjen unos alkohola, ilegalnih supstanci, pribora za drogu, stakla i plastičnih boca, oružja i noževa. 

- Jedva čekam ludilo na Marsu - napisao je pjevač nedavno na Instagramu pa tako odbrojava dane do partijanja u Lijepoj Našoj.

Inače, na otok Obonjan stane 1000 ljudi, a cijene ulaznica za 'Mars Island Croatia' variraju od 1,500 dolara (9,770 kuna) do astronomskih cijena u iznosu do 6,500 dolara (42,000 kuna) ili više, a postoji čak i mogućnost plaćanja na rate. Valja napomenuti da ovo nije običan festival te da ulaznice nisu samo ulaznice već uključuju smještaj, hranu, druženje s bendom i mnoge druge pogodnosti ovisno o paketu koji kupac odabere.

Osim u Hrvatskoj, Jared će ovo ljeto s bendom organizirati festivale 'Musilac' u Francuskoj, 'Park Live' u Rusiji, 'Upark' u Ukrajini, 'Deichbrand' i 'Highfield' u Njemačkoj...

Veliki Jaredov fan je hrvatski stilist Marko Grubnić (37), koji osim što ga prati na društvenim mrežama, kopira i njegov stil pa tako sada 'fura' pjevačevu frizuru. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 25.07.2019.

    bolji je pjevač nego glumac

  • manu 0811 25.07.2019.

    strašno,kakvi komentari....pa šta je to za ljudska bića koja su tako puna gorčine???

  • dillinger_1 25.07.2019.

    Užasno loš bend

Komentiraj...
Vidi sve komentare