To je to što me zanima!

Jasmina se želi vratiti u show: Svi prijatelji lobiraju za mene

UTJEHA U 'Farmu' je Jasmina Milaković ušla da zaliječi rane nakon prekida ljubavne veze, a sad traži posao. Izbacila ju je fatalna Barbara Peterčić
Vidi originalni članak

Žao mi je što sam ispala iz 'Farme'. Silno se želim vratiti i sretna sam jer moji prijatelji na društvenim stranicama lobiraju kako bi me vratili u show, kaže Jasmina Milaković (30).

Izbacila ju je fatalna Barbara Peterčić (24), koja je odabrala dvoboj snage. Odmah je rekla da joj Jasmina nije draga i da joj je to dodatni motiv da je izbaci. Natjecatelji Jasminu nisu voljeli. Spočitavali su joj da je lijena.

 Reality kraljice: Sestra Mirela natjecala se u Big Brotheru, a Jasmina u “Shopping kraljici” i “Ljubav je na selu     

- Pokazala sam da znam raditi. Bila sam kreativna i puno proizvoda sam napravila za sajam. Goran je rekao da sam previše pametna i da je to problem. Zato su me se htjeli riješiti - smatra Jasmina. O Barbari nema loše mišljenje. Dodala je da na Barbaru negativno utječe Goran Kaleb (28).

- Nisam joj bila draga jer svima kažem sve u lice. Farmere sam odmah pročitala, nije mi za to trebalo dva mjeseca kao ostalima - kaže Jasmina. Na Farmi se sprijateljila s Gordanom Grabovcem (44) kojeg smatra najdivnijim.

NE PROPUSTI

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

Idi na 24sata

Komentari 73

  • medeki 01.11.2016.

    Jeftinjača plastificirana!

  • zvjezdaclaudi 31.10.2016.

    Boze sacuvaj koje li osobe prestrasno za zenski rod.

  • hrgonus 31.10.2016.

    Admine hebo sam ti mamu posred mačkice

Komentiraj...
Vidi sve komentare