To je to što me zanima!

Jasna pravila u BB 'obitelji': Mama Dubravka im već šefuje

Obiteljska atmosfera osjetila se već prve večeri kada su mama Dubravka, tata Marijan te sinovi Matija i Nikola među sobom raspodijelili kućanske poslove i vjerodostojno odglumili uloge
Vidi originalni članak

Matija, Dubravka, Marijan i Nikola stanari su obiteljske kuće kojima je Big Brother namijenio poseban zadatak. Oni se tijekom sljedećih dana moraju upoznati toliko dobro da mogu svakoga uvjeriti kako su uistinu prava obitelj. 

PRVI DAN U BB KUĆI Luka se hvali kako je omiljen među ženama, pa ga izrugale

To znači da moraju osmisliti i proživjeti najvažnije događaje iz njihove obiteljske povijesti, poput prvog susreta, vjenčanja ili rođendana, dokle god budu uspješno glumili obitelj, Big Brother će im dodjeljivati imunitet, piše RTL.

Obiteljska atmosfera u kući osjetila se već prve večeri kada su mama Dubravka, tata Marijan te sinovi Matija i Nikola među sobom raspodijelili kućanske poslove, a svi su zaključili kako im nije nimalo žao što su odvojeni od ostalih stanara.

Svoje je dojmove o obiteljskoj kući Big Brotheru ispričao Matija no naglasio je kako jednog stanara ipak vidi kao vođu njihove male obitelji.

'BIG BROTHER' ORKY: 'Ana je zaručena za mog frenda i čuo sam da voli švrljati okolo'

- Definitivno je to Dubravka zbog njezinog snažnog karaktera. Već naređuje kao prava šefica - rekao je Matija. A da je Dubravka definitivno odlučila biti prava glava obitelji, pokazala je već prve večeri.

 - Ovo je prava obitelj i moramo se ponašati tako. Zna se tko je muško u kući, ali ovdje ja vladam! Oko ove teme više nema rasprave - rekla je Dubravka, na što je njezin ‘suprug’ Marijan odgovorio jedino što je mogao – potvrdno 'da, draga'.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • 29.01.2018.

    I izgleda mi tako kao da voli šefovat.

  • ćiro legenda 29.01.2018.

    bojim se po glasu da je matija gey. ako je onda će mi bti neugodno gledat. gejevi, englezi i židovi mi se gade

  • granicaDA 29.01.2018.

    Drzi se MAX....

Komentiraj...
Vidi sve komentare