To je to što me zanima!

Javio se prvi par Sulejmana i Hurem, oni su Miladin i Ivana

POTRAGA I DALJE TRAJE Miladin i Ivana se ne poznaju, ali su ih prijatelji odlučili prijaviti na naš popularni natječaj za dvojnike jer ih podsjećaju na turske glumce
Vidi originalni članak

Ivanu Štibi fotografirala sam na poslu, nenašminkanu, a moj suprug Miladina Kovačevića na druženju uz riblji paprikaš.

Tako su prijatelje opisali supružnici Božana i Dragan Tenji iz Belog Manastira, koji su nam poslali njihove fotografije.

Ivanu Barić (23) prijatelji su počeli zvati Hurem, a na prijavu ju je nagovorila sestra Antonija. Iris Komadini (32), vlasnici frizerskog salona u Splitu, klijenti govore da je ista sultanija. Onda ju je zainteresirala povijesna serija “Sulejman Veličanstveni”, koju od tada ne propušta.

Prijateljica je nagovara da se oboji u crveno, o čemu sad već ozbiljno razmišlja.

Tomislav Pekoč (36) i supruga Ana nisu dvojili o prijavi na natječaj nakon što ih je oduševila sinova reakcija.

S malenim Markom (4) listali su 24sata, a kad je dječak vidio fotografije Sulejmanovih dvojnika, uzviknuo je: “Tata, pa to si ti!”.

Matej Blatančić (18) fotografirao se i prijavio na natječaj nakon što su mu u školi počeli govoriti da je isti Sulejman, pa se i on odlučio našaliti na svoj račun. 

Svoje fotografije s imenom, prezimenom, godinama, adresom i brojem mobitela šaljite nam na reporter@24sata.hr. Pobjednike će izabrati dvojnici Onura i Šeherezade - Danko Friščić (42) i Erna Kranjčec (39).

Idi na 24sata

Komentari 143

  • Cheli 31.10.2012.

    Iris je najbolja. Go IRIS. Natječaj može završiti.

  • splićanka_maja 31.10.2012.

    GLEDAM SVE OVE SLIKE I MISLIM DA IRIS TREBA POSLAT NOVU SLIKU ,JER MOŽE I BOLJE DOKAZAT DA JE ISTA ONA...ŽENA JE STVARNO PLJUNUTA ONA,SAMO ŠTA NIJE OBOJENA U CRVENO...IRIS AMO NOVU SLIKUUU...NAVIJAM ZA TEBE...

  • Glory_1 30.10.2012.

    Dražen Leš iz Karlovca definitivno liči na Sulejmana!

Komentiraj...
Vidi sve komentare