To je to što me zanima!

Jay-Z: Kći Blue Ivy će sigurno biti najrazmaženije dijete ikada

Reper, koji je kćerkici nakon rođenja posvetio pjesmu, svjestan je da će malena biti najrazmaženije dijete na svijetu jer će joj Beyonce i on priuštiti sve što bude htjela
Vidi originalni članak

Beyonce (30) i Jay-Z (41) krevetić za kćerkicu platili su 2,170 funti (oko 20 tisuća kn), za ljuljačku u obliku konja izdvojili su 372,000 funti (oko 3.4 milijuna kn) dok su dosad za kolekciju cipelica svoje petomjesečne kćeri Blue Ivy 'iskeširali' čak 12,400 funti (115 tisuća kn). O malenoj se navodno brine čak šest dadilja, na njezinoj bočici su ružičasti safiri, a otac joj je odmah nakon rođenja posvetio pjesmu i kupio dijamantne naušnice i narukvicu od platine.

Zbog svega toga njezin otac se ne bi čudio ukoliko bude najrazmaženije dijete na svijetu jer će dobiti sve što bude željela. Reper je o kćeri progovorio u intervju za nadolazeći show koji će biti emitiran na OWN-u pod nazivom Oprah's Master Class: Special Edition.

U njemu se pojavljuju i Jon Bon Jovi, Reba McIntire, Ted Turner i Diane Sawyer, a tema razgovora uskoro je prerasla u čavrljanje oko VIP tretmana prvog djeteta slavnog para.

- 'Poslušat ću savjete moje majke, istrenirao sam se i na svojim malim nećacima. Ipak, ma koliko se trudio znam da ću na kraju imati najrazmaženije dijete na svijetu - rekao je Jay-Z.

Dodaje kako je svjestan toga da će kćeri zasigurno ići na živce kada uđe u pubertet.

- Svatko misli da će biti sjajan otac, no sve dok mu djeca ne postanu tinejdžeri. Tada će mi reći: Makni se od mene tata, neugodno mi je - našalio se reper.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • zvončica1 09.05.2012.

    ovako....svaka čast i drago mi je da ljudi imaju sve i da svom djetetu mogu osigurat budućnost,ALI svako pretjerivanje je nepotrebno i u konačnici može samo naštetiti djetetu jer neće biti u dodiru sa stvarnošću,živjet će u nekom svom zlatnom kavezu...nedo Bog da mu padne dlaka s glave..uzimat će sve zdravo za gotovo.I ja bi svojoj dijeci pokušala priuštiti sve što mogu ali kad bi vidjela da se to ne cijeni istog trena bi ga spustila na zemlju!!!

  • lolita 29 09.05.2012.

    šest dadilja!!!! Pa dajte molim vas i kakvi ste vi onda roitelji!?? užas

  • laika 07.05.2012.

    Za 20 god joj kupite i ružičastu spricu optočenu dijamantima da se bolje moze drogirat..... Zali Boze para..... Samo mali dio tog silnog novca je mogao usrecit i zbrinit djecu u sirotistu... I onda se netko nadje i pljuje po Angelini i Bradu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare