To je to što me zanima!

Je li eksperiment uspio? Tarik sve iznenadio odabirom obuće

Lejla Filipović na Instagramu se pohvalila fotografijom sa svojim suprugom Tarikom. Premda su mnogi primijetili da su lijepi par, najviše se pričalo o njegovim čizmama
Vidi originalni članak

Iako Tarik Filipović (44) nije baš poznat po modnim eksperimentima, čini se da je ipak odlučio probati 'nešto novo'. Naime, glumac i voditelj obuo je visoke, crne čizme koje izgledaju kao ženski model. 

Ponosna Lejla (40) pohvalila se fotografijom na kojoj pozira sa svojim suprugom, a pratitelji su par počastili brojnim komplimentima, iako se našla i pokoja kritika. Jedna obožavateljica dala je do znanja da 'gospodinu Tariku nikako ne sjedaju te čizme'. 

Slavni par, sudeći prema Lejlinom Instagramu, voli zajedno izlaziti. Lejla je nedavno pored jedne fotografije napisala: 'Tata i mama u provodu'. Bivša manekenka često posveti objavu na Instagramu svome suprugu, pa je tako i podijelila njegov citat. 

- Ženama bih bez problema prepustio svijet - kazao je Tarik te oduševio svoju suprugu, koja je ponosno napisala: 'Moj muškarac, moja ljubav'. 

 

Idi na 24sata

Komentari 113

  • dragoi 24.12.2016.

    Bosanski Dudek

  • 21.12.2016.

    a di je parkira konja? odvratno! Umrla bi od srama da mi muž ovako izađe vanka!

  • 21.12.2016.

    Ovo mora da je neka zafrkancija ... nova moda ?? Šlapice ... Čizmice ... što je sljedeće ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare