To je to što me zanima!

Je li film 'Čudesne zvijeri i gdje ih naći' uopće bio dobar?

YouTube kanal ScreenJunkies objavio je još jedan 'Honest Trailer', tj. video koji sliči foršpanu, u kojem se dotiču svega po čemu film i nije baš bio dobar
Vidi originalni članak

Jedan od filmova koji su prošle godine iznimno dobro uspjeli na tržištu svakako je bio film 'Čudesne zvijeri i gdje ih naći'. Ovaj prvi film iz franšize o Harryju Potteru, bez Harryja Pottera, na svjetskom je tržištu uspio zaraditi 812,5 milijuna dolara, što je poprilično dobar utržak. Posebice je dobar kada ga usporedimo s proračunom filma, koji je bio 180 milijuna dolara.

Ne samo da je zarada bila dobra, već je i publika o filmu imala posve dobro mišljenje.Tako na stranici IMDB.com ovaj film ima poprilično dobrih 7,5 od 10, dok na kritičarskoj stranici Rotten Tomatoes film ima 73%, što ga stavlja u istinski ugodno društvo dobro ocijenjenih filmova.

YouTube kanal ScreenJunkies objavio je još jedan 'Honest Trailer', tj. video koji sliči foršpanu, u kojem se dotiču svega po čemu film i nije baš bio dobar.

Pogledajte video i recite nam jesu li u pravu

Ali kako je film i dalje bio uspješan, i to podosta, tako ćemo naredne godine dobiti i njegov nastavak. U novom filmu bismo po svemu sudeći mogli pratiti avanture mladog Dumbledorea, no koliko u tome ima istine još nije jasno. Johnny Depp će reprizirati ulogu koju je imao u 'Čudesnim zvijerima', kao mračni čarobnjak Grindelwald, a Ezra Miller, Zoe Krawitz te Eddie Redmayne svi ponavljaju svoje likove. Film bismo u kinima mogli vidjeti tijekom studenog 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • DamTi18cm 31.03.2017.

    Los film.

  • MrB 31.03.2017.

    Film je bas loš. Svi likovi mi djeluju kao da su polu retardirani.

  • katarina j. 30.03.2017.

    A meni ništa posebno.. očekivala sam više..

Komentiraj...
Vidi sve komentare