To je to što me zanima!

Je li ga itko vidio? U Zagrebu je otet Sulejman Veličanstveni

Nakon 'šetnje' Zagrebom, kartonska statua Sulejmana bila je smještena u jednom trgovačkom zagrebačkom centru. Obožavateljima se toliko svidjela da su je oteli
Vidi originalni članak

Nakon 'šetnje' po glavnom zagrebačkom trgu, Sulejman je svoj 'dom' pronašao u jednom trgovačkom centru. No nažalost njegovo sigurno utočište postalo je mjesto zločina. Sulejman je otet.

Pojavio se u Hrvatskoj nekoliko dana ranije i odmah izazvao pomutnju. Zajedno s voljenom Hurem u srijedu je prošetao ulicama Zagreba, a prolaznici su teško mogli vjerovati da su krajičkom oka ugledali sultana Sulejmana, kartonskom glavom i bradom.

Muškarac koji će u seriji 'Sulejman Veličanstveni' ratovati i ljubiti, brzo je postao i zagrebačka atrakcija. Prolaznici su ga odmah prepoznali i poželjeli ovjekovječiti fotoaparatom svoj iznenadni susret s kartonskim likom. Obožavatelje nimalo nije smetalo što su se u zezanciji družili s kartonskim zvijezdama.

Nakon šetnje Zagrebom, statua Sulejmana smještena je u jednom trgovačkom centru u Zagrebu, a već nekoliko sati kasnije kartonskog Halita Ergenca netko je oteo. 

Neslužbeno doznajemo kako zaštitari šoping centra pregledavaju snimke ne bi li pronašli počinitelje i statuu veličanstvenog vladara. Mole se sve osobe koje imaju informacije o ovom događaju da se jave RTL Televiziji kako bi pronašli otetu zvijezdu.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 25.09.2021.

    Super

  • Nutela 23.08.2012.

    Gospoda ti! Mogu gledati Rodriga kako plače, Sulejmana koji nas je tlačio ili ne gledati TV uopće, ali svakako moram platiti 80kn.Pa daj mi onda povijest mog naroda da gledam jer ju volim ma kakva bila!

  • astra24 23.08.2012.

    Najbolja mi je slika br.5 s oduševljenim obožavateljima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare