To je to što me zanima!

Je li Lozar zaslužio pobjedu? Za koga ste navijali u finalu?

Saša Lozar sinoć je postao pobjednik druge sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Je li baš on zaslužio pobjedu ili mislite da je netko drugi trebao slaviti?
Vidi originalni članak

Maestralnim nastupom u finalu Saša Lozar osvojio je žiri i publiku kao Beyonce te je postao drugi pobjednik showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Osim njega, za titulu su se u finalu borili i Luka Bulić, Maja Šuput i Renata Sabljak.

Svi natjecatelji bili su odlični u finalu, ali Saša je ipak odnio pobjedu. No je li on po vama zaslužio pobjedu ili je netko ipak bio bolji od njega? 

Luka Bulić tijekom showa imao je nekoliko savršenih imitacija, Renata Sabljak dobivala je pohvale iz emisije u emisiju, a Maja Šuput pokazala je da joj nije problem ulaziti ni u najrazličitije uloge.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • kokolo26 08.12.2015.

    Saša je zasluženo pobijedio, a iza njega su odmah Dule i Ivan - bili su super, kome se još cijela dvorana digla na noge, to ipak nešto govori !!!!!!!

  • alexkler 08.12.2015.

    Saša svakako.Luka se nametnuo samo u pobjedama u muškim transformacijama a ono što je Saša napravio teko da će itko nadmašiti.Poštenap objeda.Šuputica nije za finala iako je i ona morala često biti muški transofmiran za razliku od Marićke kojoj kao da su naštelane uloge ali kao Jacques je bila odlična i dobro pjeva,Vrhunac- duet Duško i Ivan hahahahaha

  • japanokinez 08.12.2015.

    Trebalo je podijeliti pobjedu Sasa i Luka ali i ovako je u redu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare