To je to što me zanima!

Je li ovo najmanji bikini ikad? Coco spremna za ljeto i plaže

Dosta mi je ove zime, napisala je supruga repera Ice-T-ja (56) na Twitteru pored fotografije u oskudnom bikiniju. Svakodnevno naporno trenira da bi bila u formi
Vidi originalni članak

Poznata je upravo po pokazivanju i isticanju svojih oblina, pa možda i nije previše iznenađujuće kad Coco-T (35) pozira u jednom od, najvjerojatnije, najmanjih bikinija ikad. Njime se u četvrtak pohvalila fotografijom na Twitteru. 

- Baš sam spremna za ljeto. Dosta mi je ove zime - napisala je supruga repera Ice-T-ja (56) na Twitteru pored fotografije u oskudnom bikiniju. 

U dnevnom boravku pozirala je sa sunčanim naočalama. Coco je velika obožavateljica bikinija pa je prošli tjedan objavila i fotografije u ljubičastoj verziji sličnog, ali ipak malo većeg. Reality zvijezda trenutačno je u New Yorku gdje sa suprugom radi na novim projektima nakon što su prestali sa snimanjem svog realityja 'Ice Loves Coco'. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Ahileja 23.03.2014.

    Zašto bi to bio najmanji bikini, to ovisi o karoseriji.

  • MarijaJurić 23.03.2014.

    opa mala...

  • morbid_angel 22.03.2014.

    ajd sad realno...da je ta zenska isklesana nebi imala ovako debele noge i guzicu kao moja baba,sto je odvratno...uz to sva je plasticna,po kojoj je to logici ona isklesana i seksi??

Komentiraj...
Vidi sve komentare