To je to što me zanima!

Je li show "Supertalent" ispunio vaša očekivanja?

Show "Supertalent" prikazuje se u više od 20-tak zemalja, a popularnost showa i tamo raste iz dana u dan. Je li i Vas osvojio na prvi pogled?
Vidi originalni članak

Premijeru hrvatske inačice svjetski popularnog showa "Supertalent" obilježili su štićenici staračkog doma iz Koprivnice. Jedan od štićenika je na pozornici iznenadio prijateljicu i zaprosio je dok su im ostali  pružili glazbenu pratnju. Cijeli performans publika i žiri popratili su ovacijama. Hoće li Vas takav simpatični početak showa nagnati da ga pratite i dalje? Je li prva emisija ispunila Vaša očekivanja? "Supertalent" se pokazao kao dinamičan show koji svima pruža priliku da pokažu svoje talente. Od ostalih ranije viđenih showova razlikuje se po tome što se ne ograničava samo na nečije vokalne mogućnosti ili pak na nečiji izgled. Čini li ga to privlačnijim i zanimljivijim za gledanje? Postoji li nešto što biste mijenjali i što vam ide na živce?

Idi na 24sata

Komentari 14

  • larchy 02.10.2009.

    jako su me oduševili ali neki i nisu

  • kontesa nera_1 29.09.2009.

    I jos nesto,pohvala za izbor zirija,super su,a pogotovo voditelji,svaka im cast ,kretnje k,komentari sve je simpaticno.Bravo,stvarno mi se svida. .

  • kontesa nera_1 29.09.2009.

    Ja sam odusevljena!Pratila sam i njemacku verziju i mogu reci da su na istoj razini ,super zabavno za razliku od \"Hrvatska trazi zvijezdu\"koji njamackom \"DSDS\"nije ni do koljena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare