To je to što me zanima!

Je li to haljina ili je ona potpuno gola? Bella Thorne je zbunila obožavatelje na premijeri filma

Glumica je pred fotografe stala u crvenoj haljini uskog materijala koja je dizajnirana tako da se gledajući u nju u oku promatrača stvara prizor gole žene. Dijelovi tijela na haljini savršeno su pristajali uz Bellinu figuru
Vidi originalni članak

Bivša Disneyjeve zvijezda, glumica Bella Thorne (24) na crvenom tepihu premijere filma 'Morbius' pojavila se u haljini i iznenadila sve okupljene. Njezina haljina bila je dizajnirana tako da stvara optičku iluziju zbog čega su mnogi na trenutak pomislili kako je Bella došla potpuno gola. 

Naime, Bella je pred fotografe stala u crvenoj haljini uskog materijala koja je dizajnirana tako da se gledajući u nju u oku promatrača stvara prizor gole žene. Dijelovi tijela, koji su se jasno vidjeli na haljini, savršeno su pristajali uz njezinu figuru pa nije ni čudo da su neki isprva pomislili kako je zvijezda bez odjeće.

Premijera filma odvila se u Los Angelesu, a glumica je na crveni tepih stigla u pratnji sestre Dani Thorne (29). Kreacija koju je nosila privukla je svu pozornost i na trenutak zasjenila cijeli događaj. 

FATALNI TALIJAN NE VOLI ODJEĆU Damiano pozirao potpuno gol, a zbog uzbuđenih obožavateljica reagirala je i njegova djevojka

Podsjetimo, glumica je i ranije pokazala kako voli pozirati gola. Pratitelje na Instagramu 'počastila' je golišavim fotkama na kojima je intimne dijelove tijela prekrila tek ručnikom. 

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • jasam tisicigan 20.05.2022.

    pa jeb mu mater mogla je bar gaće obući

  • jozo biber 02.04.2022.

    Ružna haljina,odmah bi ju podrapal 💉

  • Nap* 31.03.2022.

    Dobro izgleda

Komentiraj...
Vidi sve komentare