To je to što me zanima!

Slavni modni dizajner odmor provodi na jahti u Dubrovniku

Wang je je s društvom posjetio Elafitske otoke u blizini Dubrovnika, a slavni modni dizajner na jahti je odradio i trenutačno popularni Bottle Cap Challenge
Vidi originalni članak

Jedan od najpoznatijih i u posljednje vrijeme najaktualnijih svjetskih modnih dizajnera, Alexander Wang (35), trenutačno se nalazi u Hrvatskoj na ljetovanju. Otkrio je to objavom na Instagramu, a istovremeno je odradio i trenutačno vrlo popularni tzv. Bottle Cap Challenge. 

Wang je na jahti usidrenoj u blizini Dubrovnika uspješno riješio svoj izazov te je nominirao glumicu Reese Witherspoon (43) i novopečenu mamu, komičarku Amy Schumer (38), koje bi trebale nastaviti niz. U svojoj verziji izazova Alexander je čep srušio kosom, iako je inicijalno izazov krenuo obaranjem nogom. 

S Wangom se inače druže i njegov stil obožavaju velike svjetske face poput Lady GaGe (33), Kanyea Westa (42), Kim Kardashian (38) i Madonne (60), a ostaje za vidjeti gdje će se slavni svjetski dizajner sve naći narednih dana. 

Zasad znamo da je s društvom posjetio Elafitske otoke u blizini Dubrovnika, a pohvalio se videom sa Šipana. Podsjetimo, ovog ljeta našu obalu već su posjetili Jon Bon Jovi (57), David Hasselhoff (67), obitelj Stalone, umirovljena NBA legenda David Robinson (53), glumac Will Ferrell (51) i drugi. 

USIDREN KOD CAVTATA Jon Bon Jovi šarmirao žensku posadu na 60-metarskoj jahti

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 12.07.2019.

    Sokirao sam se kada sam u tekstu uvidio da je to musko.

  • iiiih 12.07.2019.

    Tko???

  • DDking 11.07.2019.

    Ne zna dal je došla ili pošla

Komentiraj...
Vidi sve komentare