To je to što me zanima!

Jedne hlače, a nas troje: Svi stali u Domagojeve stare hlače

Najviše je izgubio Alen, koji je i pobijedio u showu. On je u show ušao kao najteži kandidat s 181 kilogramom, a izašao s 94 kg i uzeo novčanu nagradu od 150.000 kuna...
Vidi originalni članak

Pobjednik ovogodišnje sezone Života na vagi Alen Abramović (45) objavio je fotografiju na društvenim mrežama koja pokazuje koliko su on i njegovi kolege iz showa smršavjeli. Alen, Domagoj Santo (18) i Mario Mandić (26) su se ugurali u Domagojeve stare hlače koje su mu tad bile 'taman'.

- Pokušaj hodati u Micekovim hlačama - napisao je Alen u opisu fotografije, a Domagoj se našalio kako su mu hlače bile male. 

Mario je na početku showa imao 165 kilograma, a na kraju 112. Najmlađi kandidat Domagoj je ušao u 'Život na vagi' s 18 godina i 173 kilograma, a izašao sa 110 kilograma. 

BIVŠI KANDIDATI SE DRUŽE Sretni zajedno: Luka objavio prvi selfie i razveselio Ninu

 Joj ne znam što bih rekao, trema me pere veća nego ikad - komentirao je Mario kada je izašao pred publiku koja mu je snažno aplaudirala. Njegovu priču znaju svi, došao je u 'Život na vagi' s jednim ciljem, da postane vatrogasac. 

- Kolege vatrogasci su mi rekli neka samo tako nastavim i da uživam u životu punim plućima - rekao je Mario.

Najviše je izgubio Alen, koji je i pobijedio u showu. On je u show ušao kao najteži kandidat s 181 kilogramom, a izašao s 94 kg i uzeo novčanu nagradu od 150.000 kuna.

Prvo što si je kupio bile su traperice i zimski kaput, a nagradu će potrošiti uglavnom na novu garderobu. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • wtf1234 27.11.2018.

    E da vas je stalo četvero onda bi to bila neka vijest

  • komentator__Luka 27.11.2018.

    nek uživaju

  • Jedan_dečko 27.11.2018.

    Meni je Mario skroz oke lik, steta sto nije vise kg izgubio, mozda bi i pobjedio

Komentiraj...
Vidi sve komentare