To je to što me zanima!

Jednostavna i ležerna: Jelena Rozga pozirala u svom Splitu

Tijekom pauze od svojih koncerata Jelena Rozga slobodno vrijeme provodila je u rodnom Splitu gdje je na svojim omiljenim mjestima pozirala fotografu
Vidi originalni članak

Nekoliko slobodnih dana Jelena Rozga (36) iskoristila je za šetnju i opuštanje u Splitu. Ipak jednom pozivu za fotografiranje nije mogla odoljeti. Budući da je ljetna baza Street Style Seconds ovo ljeto Split, bila je to prilika da se sretnu stari prijatelji, fotograf Goran Čižmešija i Jelena. Ona mu je odlučila pokazati svoju jednostavnu, opuštenu i ležernu stranu. 

Odjevena u novu jesen/zima kolekciju talijanskog branda Liu Jo Jelena je Gorana odvela na svoja omiljena mjesta i kao rezultat njihova druženja nastale su ove ljetne fotografije. 

Ovaj petak, u Klubu Srce u Velikoj Gorici Jelena će održati koncert na kojem će zajedno sa svojom publikom dočekati rođendan.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Pao i ustao. 23.08.2014.

    jadno je drustvo gdje je ona zvijezda.

  • 22.08.2014.

    meni je puno draža u ovakvom izdanju. ženstvenijja i dostojanstvenija. svaka čast.

  • prosvijetljena 22.08.2014.

    slučajno sam naletjela na neku snimku Jeleninu iz 94. kad je pobijedila na nekom dječjem festivalu....dakle, glava spuštena, ukočena ko motka, odjeća enormno široka, ružno pače....a vidi je danas, lijepa je. Izgleda da nije pravilo da estrada svih uništi

Komentiraj...
Vidi sve komentare