To je to što me zanima!

Jedva punoljetna kći Kate Moss debitirala je na modnoj pisti

Kate je davne 1992. također s 18 godina prvi put prošetala modnom pistom, a razlika je utoliko što je Lila probila led bez publike, noseći kreacije talijanske modne kuće Miu Miu.
Vidi originalni članak

Lila Moss tek je napunila 18, ali jasno je kako zasigurno nastavlja stopama svoje majke, supermodela Kate Moss (46), koja je  devedesetih mijenjala ideale ljepote.

Kći proslavljene manekenke debitirala je na modnoj pisti noseći kreacije talijanske modne kuće Miu Miu, a usporedbe s Kate bile su neizbježne. Većina stručnjaka slaže se kako je sličnost vrlo vidljiva, a Lili također prognoziraju ozbiljnu karijeru.

KĆI SUPERMODELA Nasljednica slavne Kate: Lila Moss ide maminim stopama

Kate je davne 1992. također s 18 godina prvi put prošetala modnom pistom, a razlika je utoliko što je Lila probila led bez publike. Točnije, kao i kod mnogih drugih manifestacija, gosti su se uključili online i reviju posjetili virtualno. 

Lila je kći britanskog izdavača i kustosa Jeffersona Hacka (49), no za potrebe probijanju u svijetu mode ipak koristi prezime poznate majke. Ima i ugovor s njezinom agencijom, a zaštitno je lice brenda Marc Jacobs Beauty.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Ranami 08.10.2020.

    Mala ne izgleda nista posebno. Mislim ok je, ali definitivno nije neobicnog izgleda kao mama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare