To je to što me zanima!

Jelena brutalno pretukla Miju? Ti si jedna frustrirana babetina!

Iako je danima pokušavala kontrolirati emocije, Jelena je ipak izgubila živce. Poslije svađe s Mijom navodno je fizički nasrnula na nju. Razdvojili su ih ostali natjecatelji
Vidi originalni članak

Srpska vizažistica nije mogla izdržati provokacije glumice Mije Begović pa je u Kostariki fizički nasrnula na nju, otkrio je izvor blizak produkciji ovog reality showa za srpski Kurir. 

- Jelena je danima pokušavala kontrolirati situaciju, ali je na kraju izgubila živce. Prvo je s Mijom ušla u verbalni sukob, a zatim i fizički - naglasio je izvor te otkrio dio prepucavanja ovih dviju sudionica showa. 

- Pun mi te je ku...c, isfrustrirana babetino. Sad ću ti pokazati gdje ti je mjesto - vikala je Jelena Mačić dok se Miji unosila u lice. 

- Ma baš da vidim što možeš - Mija je izazivala Jelenu koja je na to skočila i ščepala Miju za kosu. 

Glumica joj nije ostala dužna, piše Kurir, pa ju je grebala svugdje po tijelu i pokušavala se obraniti. Bijesna Jelena Miju je udarala i šakama, a raskrvavljena glumica nije se mogla obraniti. Ostali natjecatelji uspjeli su ih razdvojiti. Poslije tog događaja Jeleni su iz produkcije priopćili da će biti kažnjena, ali su ostali sudionici showa stali na njezinu stranu.

Idi na 24sata

Komentari 129

  • halo 25.04.2012.

    Hm...

  • اللهم آمين 24.04.2012.

    potukli se na tavanu lonci....lonac kanti ućero da pamti!

  • zdrawe 21.04.2012.

    to je njihov problem,,obadeve su "pametne",,a po onoj pametniji popusta, se ovdje vidi sve..

Komentiraj...
Vidi sve komentare