To je to što me zanima!

Jelena Karleuša drugu kći rodila na rođendan prve

Karleušin glasnogovornik otkrio je da je pjevačica odavno odredila datum poroda jer je htjela da se Nika rodi na isti dan kad i njena prva kći Atina (1).
Vidi originalni članak

Srpska folk pjevačica Jelena Karleuša (31) rodila je u ponedjeljak navečer u Beogradu drugu kćer. Nika ima 3450 grama, a na porođaju je uz pjevačicu bio suprug Duško Tošić (24), nogometaš Werdera. Karleušin glasnogovornik je za Press otkrio da je pjevačica odavno odredila datum porođaja jer je htjela da se Nika rodi na isti dan kad i njena prva kći Atina (1). Press doznaje da je Karleuša rodila carskim rezom. Ona je u kliniku "Narodni front" došla poslijepodne, a nakon priprema je rodila Niku u 22 sata.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Omerta 15.09.2009.

    I od svih mogučih slika..vi baš namjerno stavite tu. Em što nije ni približno novija em što je neka random slučajno i bzvz (by paparazzi) uslikana..ma jeste pokvareni. Ako več pišete neki članak onda se pobrinite i da nađete neku fotografiju koja je u skladu sa njim, ako ništa barem novijeg datuma, valjda znate koristiti google ili možete pogledati na drugim sajtovima kako se nešto piše i objavljuje. A obitelji Tošić sve najbolje..neka im je sa srećom. Jelena izgleda odlično za nekog tko je tek neki dan rodio..i to več drugo dijete.

  • user_38602 09.09.2009.

    nek je beba zdrava i nek im je sa srecom..ali malo bolesno od nje nastimavat vrijeme rođenja koji freak....btw..jelena izgleda grozno ajme grozno ko musko

  • nadimak77 09.09.2009.

    nemojte pretjerivati. Nebitno kako ona izgleda bitno da je kćerkica zdrava i da je sve u redu, nemogu vjerovati komentara...

Komentiraj...
Vidi sve komentare