To je to što me zanima!

Jelena Karleuša u Zagrebu je pokazala zašto je kopira i Kim

Srpska pjevačica Jelena Karleuša nakon pune dvije godine Zagrepčanima je pripremila show u svom stilu. Pjevala je u zagrebačkom klubu H2O
Vidi originalni članak

Uz najpoznatije glazbene hitove njezini su obožavatelji plesali do ranih jutarnjih sati. 

Jelena Karleuša, koja je poznata po svom osebujnom modnom ukusu, u pripijenoj kombinaciji pokazala je isklesanu figuru te je tako odgovorila zašto njezine odjevne kombinacije kopira čak i slavna reality zvijezda Kim Kardashian. 

Pjesme 'Insomnia', 'Slatka mala',' Sodoma i gomora' samo su dio repertoara kojima je Jelena začinila početak vikenda. Klub H2O bio je pun njezinih fanova. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • plutarh 07.06.2015.

    ne , nije nam ta Karleuša pokazala "zašto je kopira" neka bjelosvjetska fufica - nego nam je pokazala da smo narod bez - svijesti, savjesti, ukusa, ponosa i mozga !...nemrem reči da me ta spoznaja ne smeta - ali to je činjenica od koje nemremo pobjeći

  • maskmaker 06.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • anna69 05.06.2015.

    fuuujjj, ko to slusa, zalosno

Komentiraj...
Vidi sve komentare