To je to što me zanima!

Jelena Karleuša: Vuk mi je pojeo prasicu Rihannu

Srpska pjevačica se prije nekoliko dana prošetala s novim ljubimcem. Kupila si je svinju. Karleuša je navodno na Facebooku otkrila da ju je pojeo vuk
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (31) nedavno si je nabavila novog kućnog ljubimca. Dobila je svinju koju je navodno nazvala Rihanna. Srpski mediji prenose kako je pjevačica na svojoj Facebook stranici objavila da su joj Rihannu pojeli vukovi.
- S žaljenjem vas moram obavijestiti da je moju prasicu Rihannu pojeo zli vuk. Uvijek ću se sjećati moje ljepotice - navodno je napisala Karleuša. Njen menadžer izjavio je srpskim medijima da Jelena ne želi komentirati navode oko pokojnog ljubimca. Kazao je da je trenutačno zauzeta promocijom nove pjesme "Insomnia".

Idi na 24sata

Komentari 30

  • rebelde 27.12.2009.

    @mimas, kapiram da vas ne zanima. Imate i vi svog šljama isto kao i mi, ali kad već vaše novine toliko pišu o našim "zvezdama" trebalo bi onda malo i da objasne o čemu se radi, a ne ovako - bez glave i repa. ;)

  • mayhem26 27.12.2009.

    Ma ona nije pjavačica,pa ona nema veze sa pjevanjem....krešti ko moja papiga tigrica......Uostalom sve sto je sa istočne granice Hrvatske uopče me nezanima.......

  • user_11615 27.12.2009.

    ko je ovo?ko je Seka?Nemam pojma ko su ovi ljudi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare