To je to što me zanima!

Jelena, oprez! Stjepan se druži s lijepom kćeri Branka Đurića

Dvije najuspješnije božje kreacije jučer su šarmirale i uljepšale tjedan meni i ostalim 3000 Njujorčana, napisala je oduševljena Zala, kći Branka Đurića koja radi i studira u New Yorku
Vidi originalni članak
Šarmantni dvojac me je rasplakao i zaludio. Još sam pod dojmom vaše muzičke strasti. Želim vam zdravu i mirnu turneju, prijatelji, napisala je Zala Đurić Ribič (20).
 
Kći glumca Branka Đurića (53) u New Yorku studira glumu u slavnom HB studiju koju su pohađali neki od najvećih glumaca u povijesti, poput Harvey Keitela, Sigourney Wiever, Al Pacino i mnogi drugi. Osim toga, tamo radi i kao model.

2Cellos su na američkoj turneji. S lijepom Zalom su se družili nakon koncerta, a Jelena Rozga (38), zaručnica Stjepana Hausera (29), ostala je doma.

 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • japanokinez 27.02.2016.

    Možda mala nije fotogenična ili fotošopirana pa je zato nelijepa. Nije mi jasno zašto Jelena i Stjepan jednostavno ne skinu taj teret i kažu što su i šta im ko može. Ovako se prenemagati ne vodi ničemu.

  • čitateljica28 26.02.2016.

    Šta je tu lijepo..?

  • Walter White 26.02.2016.

    Jelena oprez?!? kakav clanak,wtf?!?koja novinarka😂😂😂ma ove novine su vrh gluposti, definitivno ih netreba shvacati ozbiljno, al svaki put me ponovo iznenade sa novom gluposti✌🏻️😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare