To je to što me zanima!

Jelena Rozga: Poslije turneje na jesen, htjela bih imati dijete

Pjevačica trenutačno promovira pjesmu 'Okus mentola', u lipnju izdaje novi album, a planira i novu turneju nakon koje bi željela uzeti pauzu jer bi voljela postati majka
Vidi originalni članak

Tijekom gostovanja u Glazbenom showu Dalibora Petka Jelena Rozga najavila je turneju na koju kreće na jesen, dok trenutačno punom parom promovira svoju novu pjesmu ' Okus mentola'.

Njezin spot u nekim detaljima nalikuje na onaj Kylie Minogue za pjesmu 'Sexcersize' . Pjevačice su gotovo podijelile identičnu scenu s dizanjem noge na plesnu šipku. Rozgin spot izašao je par dana ranije.

U lipnju novi album, a na jesen turneja

- Mislim da ja ipak malo bolje dižem tu nogu, uostalom ona je niža pa samim time ima i kraće noge od mene, ali zato sigurno nema tako krive noge kao ja - rekla je kroz smijeh Jelena koja u lipnju izdaje novi album, a onda je neočekivano najavila i turneju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Voljela bih imati dijete'

- Ne znam još hoću li početi ili završiti sa Splitom, ipak je to moj grad. A nakon toga ću na malu pauzu. Voljela bih  tada imati dijete - zaključila je pjevačica za kraj gostovanja te dodala da je ta odluka najviše razveselila njezinu majku.

Idi na 24sata

Komentari 168

  • trunkica 21.03.2014.

    Ona želi dijete? Kaj bu otišla u Lidl ili Kaufland jer tamo možda prodaju djecu? Svašta, Rozgica, Rozgica, daj malo razmisli prije nego bubneš takvu glupost.

  • dani bani 21.03.2014.

    dijete ko po narudžbi!! ne ide to baš tako. a tajanstveni dečko, hoće on biti tata ili će uzeti nekog donera.... stvarno je smješna s tim tajnama, da ima tri čiste što se tiče ljubavi, mislim da se ne bi tako ponašala u krajnjem slučaju čudno

  • MichaelMonako 21.03.2014.

    Kad baš toliko želi ispunit ču joj želju.ako ne riknem prije toga. :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare