To je to što me zanima!

Jelena Rozga: Presretna sam, od srca hvala cijeloj Slavoniji

Pjevačica je u punoj Tvrđi oduševila fanove, koji su s njom pjevali sve njene pjesme. Osim Jelene, u Osijeku su nastupili i Neno Belan & Fiumensi te grupa Prva liga
Vidi originalni članak

Presretna sam i još pod dojmom ove prekrasne publike. Neopisiv je osjećaj stajati pod zvjezdanim nebom s toliko ljudi koji u glas pjevaju svaku moju pjesmu, od početka do kraja. Od srca hvala Slavoniji, rekla je presretna Jelena Rozga oduševljenoj publici u osječkoj Tvrđi. 

Pjevačica je doživjela ovacije već na početku koncerta, a publika je s njom uglas pjevala sve njene pjesme. Jelena Rozga (33) je na opće oduševljenje na kraju izašla i na bis s pjesmom 'Bižuterija'. Tijekom koncerta tri puta se presvlačila u haljine dizajnerskog dvojca ELFS.

Osim nje, na koncertu su nastupili Neno Belan & Fiumensi te grupa Prva liga.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • petra307 24.06.2011.

    Nije mi jasno zasto vi svi koji pljujete po njoj uopce ovo komentirate..ako ju ne volite,ne slusajte ju,ne idite na njezine koncerte i zacepite guzicu jer ionako nis pametno ne mozete reci...sta vas boli briga kako plese,kako se oblaci i sve ostalo..ona pjeva za one koji vole njene pjesme i nju,a to sto je nekima ona grozna,itd,bolje da to presute...nemojte ju dozivljavat i doviđenja..zena ima taki ukus i sta sad je odjednom glupaca..pa glupi ste i vi svi sto imate drugaciji ukus...ne volim ni ja cecu,i tako te pevaljke,pa ne pljujem po njoj,boli me dupe za nju,nek pjeva,ko ju voli,samo nek da...a nasa Rozga-svaka joj cast...i rijetko je neko tako dobra osoba kao ona,nije ni lako ostat svoj,dosljedan i normalan u takvom poslu,ona pici po svom i svima dobro...a vi luzeri ,koji patite od toga da samo po nekom pljujete:shut the fuck up...!!!! Hvala ljepo,i doviđenja....

  • slavko00001 24.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • abab 24.06.2011.

    prije severinu nisam mogla nacrtanu vidit,al sad mi se kraj nje čini ko mala beba

Komentiraj...
Vidi sve komentare