To je to što me zanima!

Jelena Veljača poželjela je imati čak tri prezimena

Glumica i scenaristica sve važne trenutke dijeli s posjetiteljima Facebooka. Promijenila je status u 'udana' čim se udala za Janka Popovića Volarića
Vidi originalni članak

Željela sam poslati mail odvjetnici da preda molbu sudu i učini sve što je u njenoj moći da postanem prva žena s tri prezimena u Hrvatskoj, napisala je Jelena Veljača, po novom Jelena Popović Volarić, u kolumni u Jutarnjem listu. Glumica je nakon vjenčanja željela svojem prezimenu dodati suprugovo, no kako Janko ima dva prezimena, ona bi, dodavši ih svojem, imala tri, što nije dopušteno. Na Štefanje se udala za Janka Popovića Volarića, a čim je matičarka rekla svoje, Jelena se prihvatila Blackberryja i na profilu na Facebooku promijenila status u “udana”. Tek onda se prepustila uživanju u tatarskom bifteku, pečenoj patki i torti sa šljivama koje su mladenci i njihovih 50 uzvanika jeli uz svjetlo fenjera sjedeći na velikim kovčezima koje su prekrivala bijela krzna jer su zagrebački restoran Apetit za tu priliku pretvorili u scenografiju Puškinova romana “Mećava”.
Jelena ne skriva da je ovisna o popularnoj društvenoj mreži. U jednoj je kolumni napisala kako ju je Janko zamolio da se koncentrira na svađu s njim, a ne da o tome istog trena piše statuse. Među Jeleninim fotografijama na Facebooku najviše je onih snimljenih na plaži. Jelena je podrijetlom s Korčule, no najdraži joj je otok grčki Santorini, po mnogima najromantičniji na svijetu zbog spektakularnih zalazaka sunca. Ondje su se Jelena i Janko zaručili, a možda će tamo i na medeni mjesec kad Janko završi snimanje filma “Majka asfalta”.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • SunTzu 11.01.2010.

    koje preserancije..sram me sto sam zagrepcanin kad citam pizdrije ove miss bezveze

  • grasak 11.01.2010.

    još jedna od samozvanih celebritya... više nema inspiracije čime će zauzimat medijski prostor pa će probat s tri prezimena. Ako ne uspije onda će probat da ugradi tri sise... sve samo da bi bila u 24 sata!!!!

  • collino 11.01.2010.

    Koliko još praznoglavih i jadnih žena treba da imate bar neku novost ? Nije li vam svima, novinarima i onima koji se tako nazivaju, bar malo palo na pamet - ignorirajmo takve novopečene "celebrytije" i možda onda nešto oni naprave od svog života.

Komentiraj...
Vidi sve komentare