To je to što me zanima!

Jelena Veljača večerala s Romanom na Tuškancu

Jelena Veljača i Roman Majetić večerali su sami u restoranu na zagrebačkom Tuškancu. Glumica je trenutačno u vezi s Jankom Popovićem Volarićem
Vidi originalni članak

Roman i ja bili smo na večeri prije nekoliko dana, ali poslovno, rekla je Jelena Veljača (26). Svjedok, koji je snimio Jelenu Veljaču u restoranu na zagrebačkom Tuškancu s bivšim dečkom Romanom Majetićem (39), dobio je dojam kako je riječ o romatičnoj večeri. Jelena kaže da je romantičan bio samo ugođaj u restoranu i kako nije riječ ni o kakvoj obnovi veze.
- Mi smo dobri prijatelji i poslovni suradnici - ističe Veljača.
S "kraljem sapunica" prekinula je prije osam mjeseci. Otad je u vezi s Jankom Popovićem Volarićem (28). Roman Majetić je do prije mjesec dana bio u vezi s manekenkom Petrom Marojom. Jelena je navodno prije mjesec dana, taman kad su prekinuli, bila u Beogradu kod Majetića, koji tamo snima sapunicu. Takva šuškanja Jelena nije željela komentirati.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Dživo 16.04.2008.

    Logički da će joj oprostiti ,sjećate se(ono na mobitelu).I ja bih joj oprosti,kako je samo kolutala onim svojim plavim okicama.Ne bi me brigalo ni da ne kuha.

  • reklakazala 16.04.2008.

    Oba dvoje su govnari, može ih biti sram, samo im još nedostaju pukanići...

  • Dživo 16.04.2008.

    Logički da joj oprosti ono pušenje.Sjećate se samo kako je lijepo kolutala okicama dok ga je cuclala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare