To je to što me zanima!

Jelenin Janko dobio ulogu fatalnog seljaka u seriji...

Nova TV je zbog nove dramske serije "preselila" šest drvenih kuća i crkvu. Dečko Jelene Veljače u "Najboljim godinama" prevari svoju zaručnicu
Vidi originalni članak

Jedan od glavnih glumaca visokobudžetne dramske serije “Najbolje godine” je Janko Popović Volarić. Glumi kovača Ranka Hajduka.
- U seriji imam i konje pa sam sad na ubrzanom tečaju jahanja. Danas sam pao s konja pa me boli ruka. U jahanju mi trebaju mišići koje inače uopće ne upotrebljavam. Nisam ni znao da imam neke na leđima i nogama. Stražnjica je zasad u redu jer se tijekom jahanja ona zapravo najmanje napreže - smije se Janko.
U seriji je zaručen za Zrinku, koju glumi Marija Borić. Nenadano mu srce osvoji gradska djevojka Lorena, koju glumi srpska glumica Katarina Radivojević.
- Događalo mi se i privatno da imam djevojku pa se zaljubim u drugu. No nisam bio s objema. To mi nije fora - otkrio je Janko.
Katarina će u Hrvatskoj boraviti do veljače, dokad se u Ekoselu na Žumberku i na Zagrebačkom velesajmu snima serija.
- Promičem prirodnost. Smatram kako je ljepši prirodan izgled žene. Nemam silikone, ne šminkam se, ne bojim kosu. Ne pijem kravlje mlijeko i ne jedem crveno meso - rekla nam je Katarina. Zbog serije je Nova TV iz cijele Hrvatske u Ekoselo “preselila” šest kuća i crkvu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • luna2 28.07.2009.

    Isuse ,ko piše te jeftine scenarije i još gore pa ko to još gleda?!

  • adrianne 28.07.2009.

    A i za to me zaboli... :))

  • Qelana 27.07.2009.

    Cini se da ce serija biti dobra,ovako po svemu š to se vidi,normalnom se čini

Komentiraj...
Vidi sve komentare